Libnet.ro
UNICEF

17:00

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392 in Romania

Adevărul Adevărul,
inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392 in Romania

Inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |inca cinci decese ale unor pacienti cu COVID-19. Printre victime, un sofer de ambulanta privata care transporta pacienti in vederea dializarii. Bilantul ajunge la 351 de morti in Romania

Inca cinci romani infectati cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre presoane cu varste cuprinse intre 56 si 86 de ani. Astfel, la nivel national, bilantul.

inca 14 noi decese. Varsta victimelor intre 49 si 78 de ani. Bilantul urca la 346 decese- UDPATE

Alte 14 persoane, cu varste cuprinse intre 49 si 79 de ani, au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel incat bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 346, potrivit unei informari difuzate marti de Grupul de Comunicare Strategica. Tot marti a mai fost anuntat un deces, al unei asistente medicale din Tandarei. UDPATE Pentru decesul cu nr. 341, Institutului National de Sanatate Publica a facut o recctificare, deoarece era raportat de doua ori. in realitate era altcineva.

Bilant trist al mortilor de COVID-19. inca 13 decese confirmate luni seara ridica numarul total al victimelor la 331

13 noi decese cauzate de infectia cu SARS-Cov-2 ridica, luni seara, bilantul mortilor din Romania la 331 de oameni, potrivit datelor anuntate de Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre 7 barbati si 6 femei, pacienti cu afectiuni aociate, cu varste cuprinse intre 61 si 88. Patru dintre pacienti erau din Suceava, doi din Galati si cate unul din Ilfov, Sibiu, Constanta, Vrancea, Timis, Bistrita-Nasaud si Huneoara.

Coronavirus in judetul Hunedoara. inca cinci decese raportate: patru varstnici si un barbat de 49 de ani

Numarul hunedorenilor decedati, care au fost diagnosticati cu virusul Sars-Cov-2 a ajuns la aproape 40. Joi au mai fost raportate cinci decese.

372 de decese in Romania din cauza coronavirus

Inca zece persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 372.

13 noi decese din cauza coronavirusului. Bilantul mortilor urca la 331

Alte 13 persoane, cu varste cuprinse intre 61 si 88 de ani, au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel incat bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 331, potrivit unei informari difuzate luni de Grupul de Comunicare Strategica.

Cinci noi decese de Covid-19 in Romania. Bilantul mortilor urca la 351

Alte cinci persoane, cu varste cuprinse intre 56 si 86 de ani, au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel incat bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 351, potrivit unei informari difuzate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

O batrana de 93 de ani, in izolare din cauza noului coronavirus, isi striga dorinta de la fereastra: Am nevoie de mai multa bere

O batrana de 93 de ani din SUA a devenit cunoscuta in intreaga lume, dupa ce o fotografie cu ea in plina pandemie de coronavirus a impanzit internetul.

CORONAVIRUS. Alte cinci decese provocate de COVID-19 in Romania. Bilantul victimelor ajunge la 362

Grupul de Comunicare Strategica anunta, miercuri, alte cinci decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din Romania. Astfel, pana la ora actuala, 362 de persoane confirmate cu COVID-19 au.

CORONAVIRUS |inca 13 decese ale unor pacienti cu COVID-19. Persoane cu varste intre 61 si 88 de ani. Bilantul ajunge la 331 de victime

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 13 decese ale unor persoane infectate cu noul cororavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 61 si 88 de ani. Astfel, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )