Libnet.ro
UNICEF

09:45

inca doua persoane, vindecate de COVID-19. Numarul persoanelor externate ajunge la 46

Adevărul Adevărul,
inca doua persoane, vindecate de COVID-19. Numarul persoanelor externate ajunge la 46

In judetul Calarasi, panp astazi, astazi, 6 mai, 46 de persoane au fost declarate vindecate din cele 62 confirmate cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Digi 24: De ce numarul persoanelor vindecate de coronavirus creste foarte rapid in Romania. Explicatiile lui Alexandru Rafila

Numarul persoanelor declarate vindecate dupa infectarea cu coronavirus a ajuns la 5. Presedintele Societatii de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat la Digi24 ca in Romania au fost inregistrate forme usoare si medii de infectare, fapt care justifica cresterea rapida a persoanelor vindecate si externate.

inca 14 persoane cu coronavirus au murit in Romania. Bilantul a ajuns la 841 decese

Inca 14 persoane cu coronavirus au murit in Romania, arata cel mai recent bilant al Grupului de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 841 de decese.

Bilantul deceselor provocate de COVID-19 in R. Moldova a ajuns la 128, dupa ce inca trei persoane au fost rapuse

Inca trei persoane infectate cu COVID-19 au murit. Este vorba despre un barbat din Tiraspol, in varsta de 58 de ani, un barbat de 78 de ani din Chisinau si o femeie din Chisinau de 67 de ani.

Numarul persoanelor tratate de COVID-19 in R.Moldova a trecut de 1500

Pe parcursul zilei de luni, 4 mai, au fost externati inca 121 de pacienti infectati cu COVID-19. in total, au fost vindecate 1. 544 de persoane din totalul de 4. 248 de cetateni contaminati cu noul coronavirus. 133 de pacienti au decedat.

De ce sunt retestate pozitiv unele persoane vindecate. OMS: Este un proces legat de recuperare si nu de reinfectie

Pacientii cu Covid-19 declarati vindecati si apoi retestati pozitiv nu s-au reinfectat ci este vorba de un proces legat de prezenta celulelor moarte care au persistat in plamani dupa vindecare, a spus OMS miercuri, potrivit AFP. Te poti infecta de doua ori cu noul coronavirus? Misterele imunitare ale Covid-19Coreea de Sud: Pacientii reconfirmati pozitiv, mult mai putin infectiosi a doua oara.

11 noi cazuri de COVID-19 in Arges. Numarul persoanelor internate a scazut insa

Judetul Arges numara duminica, 3 mai, 154 de persoane diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus, un bilant in crestere cu 11 persoane fata de sambata. Pana acum, in Arges au murit 13 pacienti cu COVID-19, iar 48 au fost declarati vindecati.

Douasprezece persoane, vindecate de COVID-19, au donat pana acum plasma

Douasprezece persoane care s-au vindecat de COVID-19 si au dezvoltat anticorpi pentru SARS-CoV-2 au donat pana in prezent plasma la Centrul de Transfuzii Sanguine Bucuresti.

Buzaul inregistreaza inca doua cazuri de infectie cu noul coronavirus. O gravida are simptome de COVID-19

Numarul buzoienilor testati pozitiv a ajuns la 43, cu doua in plus fata de luni. Cazul 42 este o gravida preluata dintr-un centru de carantina iar cazul 43, o buzoianca de 68 de ani care era internata in Sectia de Pneumoftiziologie a Spitalului Judetean Buzau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )