Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bilantul deceselor provocate de COVID-19 in R. Moldova a ajuns la 128, dupa ce inca trei persoane au fost rapuse

Adevărul Adevărul,
Bilantul deceselor provocate de COVID-19 in R. Moldova a ajuns la 128, dupa ce inca trei persoane au fost rapuse

Inca trei persoane infectate cu COVID-19 au murit. Este vorba despre un barbat din Tiraspol, in varsta de 58 de ani, un barbat de 78 de ani din Chisinau si o femeie din Chisinau de 67 de ani. continuă pe Adevărul

Bilantul deceselor provocate de COVID-19, in SUA, a ajuns la aproape 65 de mii

Statele Unite au inregistrat 1. 883 de decese in ultimele 24 de ore, conform universitatii Johns Hopkins. Bilantul total al deceselor provocate de epidemie a ajuns la 64.

Numarul deceselor provocate de COVID-19 a trecut de 800 in Romania. Tanar de 30 de ani, printre cele mai recente victime

Bilantul deceselor in randul persoanelor cu coronavirus a ajuns la 801 luni dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alti 11 romani au murit. Printre cele mai recente victime se afla si un barbat de 30 de ani din Bihor, care suferea si de obezitate.

Spania, usoara scadere a numarului deceselor provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare spaniole au anuntat, sambata, o usoara scadere a numarului deceselor provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore, in timp ce numarul celor declarati vindecati reprezinta mai mult de jumatate din totalul cazurilor confirmate.

Spania: crestere usoara a numarului deceselor provocate de coronavirus in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare spaniole au anuntat vineri o usoara crestere a numarului deceselor provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore, in timp ce numarul celor declarati vindecati reprezinta mai mult de jumatate din totalul cazurilor confirmate.

Coronavirus: in Regatul Unit, bilantul deceselor a crescut cu 288, ajungand la un total de 28.734

Bilantul deceselor cauzate de COVID-19 in Regatul Unit a crescut cu 288, ajungand la 28. 734, potrivit cifrelor anuntate luni de ministrul britanic al sanatatii, Matt Hancock, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Doua noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 803

Doua noi decese in randul pacinetilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate in aceasta dimineata, ducand bilantul total al acestora la 803. Ultimele doua persoane care si-au pierdut viata sunt un barbat de 70 de ani din Bihor, ce suferea de bronhopneumopatia cronica obstructiva si tumora bronhopulmonara, si o femeie de 49 de ani din Arad, ce suferea de obezitate, diabet zaharat si hipertensiune arteriala.

Coronavirus in Romania: inca 16 decese cu COVID-19 Bilantul deceselor urca la 771

Inca 16 decese ale unor persoane infectate cu COVID-19 au fost raportate sambata dupa-masa de catre Grupul de Comunicare Strategica. Printre victime, o femeie de 32 de ani din Suceava si o femeie de 33 de ani din judetul Bacau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )