Libnet.ro
UNICEF

21:45

inca exista victime neidentificate, din tragedia de la club Colectiv

Antena3 Antena3,
inca exista victime neidentificate, din tragedia de la club Colectiv

Trei dintre cei 27 de oameni care si-au pierdut viata sunt inca neidentificati din cauza arsurilor. Pe de alta parte, conform unor surse, una dintre persoanele ranite ar putea fi transferata la o. continuă pe Antena3

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct - postare a unui int

Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Iohannis la Club Colectiv: Este un spatiu total impropriu, s-au ignorat norme simple

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, la plecarea de la Club Colectiv, ca a vazut localul si ca spatiul este total impropriu, el spunand ca este de neimaginat ca in acel spatiu au putut sa fie atatia oameni la un concert si ca tragedia.

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

Incendiu in Club Colectiv. Chitaristul trupei Goodbye to Gravity, printre cei decedati

Printre cei 27 de tineri declarati decedati in urma incendiului din Club Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul in seara fatidica. Zeci de mesaje de condoleante au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Primaria sectorului4: Club Colectiv a fost sanctionat pe 21 octombrie fiindca desfasura activitate de alimentatie publica cu personal necalificat

Club Colectiv, unde 27 de persoane au murit intr-n incendiu, a fost sanctionat pe 21 octombrie de inspectorii din cadrul Primariei sector 4 fiindca desfasura activitate de alimentatie publica cu personal necalificat, se arata intr-un comunicat al institutiei. In urma controlului s-a constatat insa ca firma avea si aviz de functionare si autorizatie de functionare.

Incendiu Club Colectiv. Clubul nu avea autorizatie de la ISU. Guvernul se pregateste sa declare doliu national. Raed Arafat: Mai pot aparea decese

Intre timp, procurorii de la Parchetul General au preluat coordonarea anchetei in cazul incendiului din Club Colectiv, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar Guvernul se pregateste sa declare doliu national. O hotarare in acest sens ar putea fi data chiar sambata, dupa cum a declarat presedintele Klaus Iohannis inainte de a-i vizita pe ranitii internati la Spitalul Floreasca din Capitala.

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sange! Unde puteti dona

Tragedie Club Colectiv. Autoritatile fac apel pentru donarea de sange in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia cel putin 27 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite vineri seara, in timpul unui concert al unei trupe rock.

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sange! Unde puteti dona chiar acum

Tragedie Club Colectiv. Autoritatile fac apel pentru donarea de sange in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia cel putin 27 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite vineri seara, in timpul unui concert al unei trupe rock.

Incendiu in Club Colectiv. Mircea Cartarescu, despre tragedie: imi pare teribil de rau. Bucurestiul e o cursa de soareci

Mircea Cartarescu spune ca fiecare dintre tinerii care au murit atat de ingrozitor si de absurd in tragedia din clubul Colectiv ar fi putut fi copilul lui, scriitorul precizand ca Bucurestiul este o cursa de soareci si vor fi zeci de mii de victime la urmatorul cutremur major.

Martor la tragedia din Club Colectiv, declaratie pentru HotNews.ro: Oamenii nu au putut sa iasa din club pentru ca era o singura iesire, unii au cazut si s-a format un dop in usa

Alin Panduru este unul dintre sutele de tineri care au fost vineri seara in Club Colective cand a izbucnit incendiul ce a ucis cel putin 27 de persoane. El a declarat pentru HotNews. ro ca incediul a izbucnit cu cateva minute inaintea orei 23. 00 de la artificiile folosite in timpul concertului formatiei Goodbye to Gravity, si totul a luat foc instant in 30 de secunde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )