Libnet.ro
UNICEF

16:45

inca o zona centrala din Deva a intrat in modernizare: proiect european de 38 de milioane de lei pentru Opera

Adevărul Adevărul,
inca o zona centrala din Deva a intrat in modernizare: proiect european de 38 de milioane de lei pentru Opera

Reprezentantii Primariei municipiului Deva si cei ai Agentiei de Dezvoltare Regionala Vest au semnat contractul de finantare a proiectului de reabilitare urbana a zonei Opera din Deva, in valoare de peste 38 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

Obama va anunta urmatorul sef al Fed, cea mai puternica banca centrala din lume. Principalii candidati sunt considerati a fi fostul secretar al Trezoreriei SUA Lawrence Summers si vicepresedintele Fed Janet Yellen.

Presedintele SUA, Barack Obama, a redus numarul persoanelor de pe o lista cu posibili inlocuitori ai actualului sef al Rezervei Federale a SUA Fed), Ben Bernanke, si va anunta succesorul la conducerea celei mai puternce banci centrale din lume in urmatoarele luni. Lista restransa include niste candidati extraordinari, a declarat presedintele intr-un interviu acordat cotidianului New York Times si citat de Mediafax. Principalii candidati pentru post sunt considerati a fi fostul secretar al Trezoreriei SUA Lawrence Summers si vicepresedintele Fed Janet Yellen.

Cel putin 41 de morti intr-un dublu atentat kamikaze comis intr-o zona tribala din Pakistan

Un dublu atentat sinucigas comis intr-o piata din nord-vestul Pakistanului, la frontiera cu Afganistanul, s-a soldat cu cel putin 41 de morti si 150 de raniti, anunta autoritatile regionale, citate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )