Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiu in Cartierul Tei din Capitala. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Incendiu in Cartierul Tei din Capitala. Doua persoane au fost ranite

Un incendiu a izbucnit, marti seara, intr-un apartament al unui bloc din Carterul Tei din Bucuresti. Din primele informatii, doua persoane au avut nevoie de ingrijirile medicilor, una prezentand. continuă pe Antena3

Incendiu la o hala din Capitala. Nicio persoana nu a fost ranita

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, la o hala din cartierul Bucurestii Noi din Capitala. A fost afectata o suprafata de peste 300 metri patrati. Nicio persoana nu a fost ranita, focul fiind localizat, anunta ISU Bucuresti-Ilfov.

Doua persoane carbonizate au fost gasite intr-un autoturism care a luat foc. Politia din Timis il cauta pe soferul care a provocat accidentul

Doua persoane au fost gasite carbonizate intr-un autoturism care a luat foc, duminica, in comuna Fibis din judetul Timis.

Fata cea mica a lui Dinu Patriciu nu a fost lasata sa intre intr-un club de fite din Capitala

E milionara, e cunoscuta in lumea mondena si, totusi, nu are intrare peste tot. Maria Patriciu, fiica omului de afaceri Dinu Patriciu, nu a fost primita intr-un club din Capitala, arata B1 TV. Nu.

FOTO. Incendiul de la o hala din Bucurestii Noi a fost lichidat. Nicio persoana nu a fost ranita

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, la o hala din cartierul Bucurestii Noi din Capitala. A fost afectata o suprafata de peste 300 metri patrati. Nicio persoana nu a fost ranita, focul fiind localizat, anunta ISU Bucuresti-Ilfov.

Incendiu in Bucuresti. Doua imobile de pe strada Heliade intre Vii din Capitala au fost afectate

Un incendiu puternic a izbucnit in Bucuresti, luni, in podul a doua imobile, cu o suprafata de 200 metri patrati, aflate pe str. Heliade intre Vii, insa pana in acest moment nu s-au inregistrat victime, informeaza Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Un barbat a murit dupa ce s-a lovit de un stalp cu o bicicleta cu motor, in cartierul Drumul Taberei din Capitala

Un barbat de 44 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce s-a lovit de un stalp cu bicicleta cu motor pe care o conducea, in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti.

150 de persoane au fost evacuate, din cauza unui incendiu la un liceu din Mangalia. Flacarile au fost stinse de pompieri

Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, la un liceu din municipiul Mangalia. Astfel, aproximativ 150 profesori si elevi, care se aflau la cursuri, au reusit sa iasa din unitatea de invatamant, fara ca nimeni sa fie ranit.

Protestul florarilor din Capitala, vazut dintre Narcise si Branduse. Sau despre cum vrea Firea sa dea afacerea florarilor pe mana multinationalelor. Reportaj

De ce sa se mai apuca femeia asta la munca acuma? Ca are 78 de ani si numai asta stie sa face! Cine o mai angajeaza acuma pe ea, dupa ce a platit taxe peste 40 de ani?, se intreaba rastita Brandusa, unul dintre participantii la protestul florarilor de marti, de la Universitate. Florarii protestau pentru ca Primaria nu le-a innoit avizele pentru chioscuri. Nu ne da aviza, domnu`, zice o florareasa pe care colelege o striga Narcisa. De ce nu ne da? Chiar, fa, de ce nu ne da?, o intreaba Narcisa pe colega din grup. Colega ridica din umeri. Nici noi nu stim. Noi vrem sa muncim sa putem sa platim taxe, domnu`, mai zice Narcisa. Ca noi muncim de cand eram copiii ca aia care sta in carut. De atunci muncim. De aia nici nu suntem inalti, ca stateam mai mult intinsi, zice Narcisa. De fapt, jumatate dintre floraresele participante aveau nume de flori- Narcisa, Brandusa s. a. Cealalta jumatate are fie nume de masini- Mercedesa, fie de capitale Elvetia) sau se numesc simplu Stralucita sau Rahela.

Trei pacienti, pe lista pentru transplant pulmonar a Spitalului Sfanta Maria din capitala. Numarul donatorilor a scazut la o treime fata de anii trecuti

Trei pacienti se afla pe lista pentru transplant pulmonar a Spitalului Sfanta Mariadin capitala si asteapta sa fie operati, insa interventiile vor avea loc cand li se vor.

Protest LGBT la sediul PSD din Capitala: Zeci de membri au manifestat fata de declaratiile senatorului Ioan Denes (FOTO)

Aproximativ 30 de membri ai comunitatii LGBT s-au adunat sambata in fata sediului PSD din Bucuresti pentru a manifesta fata de declaratiile facute de senatorul Ioan Denes, care a declarat recent c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )