Libnet.ro
UNICEF

22:00

Incendiu declansat intentionat intr-o moschee din Suedia

România Liberă România Liberă,
Incendiu declansat intentionat intr-o moschee din Suedia

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu provocat, joi, intr-o moschee din centrul Suediei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE: Zeci de romani au fost blocati de inundatii intr-o statiune din Malaezia. Reactia MAE

Inundatiile au blocat aproape 60 de turisti romani intr-o statiune din Malaezia. Autoritatile au trimis barci si elicoptere pentru a-i salva.

Zeci de romani au fost blocati de inundatii intr-o statiune din Malaezia

Inundatiile au blocat aproape 60 de turisti romani intr-o statiune din Malaezia. Autoritatile au trimis barci si elicoptere pentru a-i salva.

Turisti romani blocati intr-un hotel din Malaezia

Peste 100 de turisti, printre care si 4 cetateni romani, sunt blocati intr-o statiune malaeziana in urma inundatiilor violente din ultimele zile. Ministerul Afacerilor Externe din Romania a declarat ca se.

Turistii romani blocati intr-o statiune din Malaezia au fost salvati

Update: Potrivit unui comunicat MAE, cei patru romani au fost salvati si se afla in siguranta, intr-o scoalaStire initialaPeste 100 de turisti, printre care si 4 cetateni romani, sunt blocati intr-o.

Craciunul, interzis intr-o universitate din China: Studentii, obligati sa vizioneze filme de propaganda

Craciunul a ajuns o sarbatoare interzisa in China. Conducerea unei universitati din nord-vestul tarii a interzis studentilor sa sarbatoreasca ziua de Craciun pe motiv ca este o traditie kitsch, care nu.

FOTO INCREDIBILE. Cum traiesc oamenii intr-un sat din estul RUSIEI, la -50 de grade Celsius

Pe pamand exista locuri pe care un singur cuvand este de ajuns pentru a le define: extreme. Un astfel de loc este satul Oymyakon din estul Rusiei, considerat cel mai friguros loc din lume care este locuit permanent si unde temperature medie in luna ianuarie este de -50 de grade Celsius.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )