Libnet.ro
UNICEF

10:15

Incendiu la o fabrica de incaltaminte din China. Cel putin 16 muncitori au murit

Antena3 Antena3,
Incendiu la o fabrica de incaltaminte din China. Cel putin 16 muncitori au murit

Un incendiu care a devastat, marti, o fabrica de incaltaminte din estul Chinei s-a soldat cu 16 morti, potrivit presei oficiale, aceasta catastrofa ilustrand conditiile precare de siguranta pentru muncitorii. continuă pe Antena3

Incendiu la o fabrica de incaltaminte din China: Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata in acest incident

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata, marti, intr-un incendiu izbucnit la o fabrica de incaltaminte din estul Chinei, potrivit presie oficiale. Incendiul s-a declansat in cursul amiezii, flacarile.

Incendiu la o fabrica de incaltaminte din China: Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata, marti, intr-un incendiu izbucnit la o fabrica de incaltaminte din estul Chinei, potrivit presie oficiale. Incendiul s-a declansat in cursul amiezii, flacarile.

Volkswagen a devenit cel mai mare producator auto strain din China, devansand General Motors

Vanzarile Volkswagen in China au urcat anul trecut cu 16%, la 3,27 milioane autovehicule. Grupul german a depasit astfel pentru prima data in ultimii noua ani General Motors GM), preluand titlul de lider in .

Peste 81.000 de copii au cel putin un parinte plecat sa munceasca in strainatate.

Peste 81. 000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii, informeaza Mediafax. La sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului trecut, 59. 774 de familii aveau cel putin un membru care muncea in strainatate, iar in 16. 197 dintre acestea ambii parinti erau plecati din tara. In total, 81. 439 de copii erau afectati de fenomenul .

Peste 81.000 de copii au cel putin un parinte plecat sa munceasca in strainatate

Peste 81. 000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii si comunicate la solicitarea Mediafax.

Date ingrijoratoare: peste 80.000 de copii au cel putin un parinte plecat in strainatate

Peste 81. 000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii.

Sergio Marchionne ramane in fruntea Fiat cel putin trei ani

Sergio Marchionne va ramane la conducerea grupului auto italian Fiat SpA cel putin trei ani de acum incolo, timp in care va trebui sa supravegheze finalizarea urmatorului business plan al acestuia, anunta presedintele companiei, John Elkann.

Irak: Cel putin 8 morti intr-un atentat comis in centrul orasului Bagdad

Cel putin opt oameni au fost ucisi intr-un atentat cu masina-capcana comis duminica la Bagdad, potrivit AFP. Alte 10 persoane au fost ranite in atentat. Vehiculul-capcana a explodat intr-o statie de autobuz.

Obstretician din China, condamnat pentru furt si trafic de nou-nascuti.

Un medic obstetrician din China a fost condamnat la pedeapsa capitala pentru furt de nou-nascuti. Medicul vindea bebelusii unor traficanti de copii, conform BBC News. Doctorita Zhang Shuxia a fost gasita vinovata de rapirea si vanzarea a sapte copii in Fuping, provincia Shaanxi. Parintii erau convinsi sa renunte la bebelusi, fiind mintiti ca acestia aveau boli grave. Zhang a fost condamnata la moarte, insa a obtinut o amanare de doi ani a pedepsei. Condamnarile la moarte cu suspendare sunt .

Volkswagen a devenit cel mai mare producator auto strain din China

Vanzarile Volkswagen in China au urcat anul trecut cu 16%, la 3,27 milioane autovehicule, grupul german depasind pentru prima data in ultimii noua ani General Motors GM) si preluand astfel titlul de lider in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )