Libnet.ro
UNICEF

11:15

Maria de Villota, fost pilot de Formula 1 a fost gasita moarta intr-un hotel din Sevilla

Antena3 Antena3,
Maria de Villota, fost pilot de Formula 1 a fost gasita moarta intr-un hotel din Sevilla

Maria de Villota, fost pilot de teste pentru Marussia, a fost gasita moarta noaptea trecuta intr-o camera de hotel din Sevilla, conform Mediafax. Ea suferise rani grave la un test anul trecut pe circuitul din. continuă pe Antena3

TRAGEDIE. Sportiva spaniola Maria de Villota, gasita moarta intr-un hotel din Sevilla.

Sportiva spaniola Maria de Villota, fost pilot de Formula 1, a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din Sevilla, informeaza Mediafax. Site-ul marca. com scrie ca medicii chemati de urgenta la hotelul in care locuia De Villota nu au putut sa o resusciteze. Cauzele decesului sunt deocamdata necunoscute. Ea se afla la Sevilla pentru a sustine o prelegere in cadrul unui congres. De Villota, in varsa de 33 de ani, a suferit un grav accident in iulie 2012, in Marea Britanie, in timp ce testa un .

Vivian, fetita din Satu Mare data disparuta, a fost gasita moarta

Fetita de 10 ani din Satu Mare, disparuta duminica trecuta, a fost gasita moarta in lacul Cubic. Politistii si procurorii cred ca fata a fost ucisa si au saltat deja un suspect. Potrivit unor surse,.

Sechelele accidentului, cauza cea mai probabila a mortii Mariei de Villota

Vestea mortii Mariei de Villota, fost pilot de Formula 1, a socat lumea intreaga. Nu exista probabil pasionat de sport, fie si de fotbal, care sa nu fi auzit si sa nu fi fost impresionat de drama acestei femei, scapata ca prin minune dintr-un accident ciudat, de pe urma caruia a ramas fara un ochi. Acum, ea a murit la distanta de un an si jumatate dupa acel eveniment dramatic, iar doctorii spanioli sunt de parere ca acel accident din iulie 2012 a lovit peste timp.

O femeie a fost gasita moarta in toaleta unui dispensar din Sibiu, dupa ce familia ei o daduse disparuta

O batrana in varsta de 74 de ani, cu probleme cardiace, a fost gasita fara suflate, vineri, in toaleta unui dispensar dinSibiu. Femeia a fost gasita in baie, decedata, blocand usa toaletei, dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )