Libnet.ro
UNICEF

17:45

Incendiu in Parcul Tineretului din Capitala

Antena3 Antena3,
Incendiu in Parcul Tineretului din Capitala

Incediu puternic, miercuri dimineata, in Parcul Oraselul Copiilor din Capitala. Un restaurant a luat foc, iar flacarile au cuprins o suprafata de 400 de metri patrati. Circa 11 echipaje de. continuă pe Antena3

Incendiu la un restaurant din Capitala

Un restaurant din parcul Tineretului din Capitala este in flacari, transmite Digi24.

INCENDIU la un restaurant din Capitala, in Parcul Tineretului

Un restaurant aflat in Parcul Tineretului, din Sectorul 4 al Capitalei, a luat foc. Pompierii intervin cu noua autospeciale.

Incendiu violent la un restaurant din Parcul Tineretului din Bucuresti

Un incendiu violent a izbucnit miercuri dimineata la un restaurant amplasat in Oraselul Copiilor din Parcul Tineretului al Capitalei, la fata locului fiind mai multe echipaje ale pompierilor, cu noua autospeciale. Nu exista nicio persoana ranita, insa la fata locului au ajuns si doua ambulante.

Incendiu la un restaurant din Capitala

ACTUALIZARE 13:13 Incendiul din Oraselul Copiilor a fost stins Incendiul izbucnit miercuri dimineata la un restaurant din Parcul Oraselul Copiilor a fost stins si echipajele de interventie se retrag de la fata locului, a anuntat pentru Agerpres Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

VIDEO 30 de milioane de euro, suma pierduta de autoritatile din Capitala pe proiecte nefinalizate. Ce sanctiuni risca Romania

Dupa ce a transformat Bucurestiul intr-un vesnic santier, Primaria Capitalei a pierdut oficial 30 de milioane de euro din fonduri europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )