Libnet.ro
UNICEF

06:45

Incendiu PUTERNIC la un atelier auto din Arad. Care sunt pagubele

România Liberă România Liberă,
Incendiu PUTERNIC la un atelier auto din Arad. Care sunt pagubele

Un incendiu puternic a avut loc, marti, la un atelier de reparatii camioane din Arad, unde au ars mii de litri de ulei rezidual, zeci de cauciucuri si capul tractor de la un TIR. continuă pe România Liberă

INCENDIU PUTERNIC la o centrala care produce metale rare in Estonia

Un incendiu a izbucnit la o centrala care produce metale rare in Estonia. Incendiul a dus la prabusirea tavanului cladirii, conform Russia Today. Locuitorii din zona au fost rugati sa nu isi.

Ucraina: Incendiu puternic la un depozit de carburanti de langa o baza aeriana din apropiere de Kiev (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit luni langa o baza aeriana, aflata in apropiere de capitala ucraineana Kiev, informeaza BBC News online. Echipele de interventie se luptau si marti cu focul izbucnit in.

REVISTA PRESEI. Care sunt schimbarile sociale generate de lupta anticoruptie

Din ziarele de luni, aflam care sunt schimbarile sociale generate de lupta anticoruptie, mai multi ofiteri de la ISU Dobrogea sunt acuzati de hartuire sexuala, deciziile de impunere pentru 2014 incep sa soseasca, dar si ca PIB-ul real de pe trimestrul I 2015 a fost pentru prima data de la criza incoace mai mare decat cel din trimestrul III 2008.

Marca auto din China cu 5 stele EuroNCAP paraseste Europa. Vanzari catastrofale

Singura marca chinezeasca, detinatoare a unui model cu 5 stele la testele EuroNCAP, Qoros, a anuntat ca se va retrage din Europa din cauza vanzarilor foarte slabe.

Care sunt noile strategii ale infractorilor cibernetici si cum ne putem feri de ele? Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, vorbeste despre cele mai noi tendinte din domeniul atacurilor informatice, miercuri de la ora 13.00

Infractorii cibernetici isi schimba constant modul de operare, in asa fel incat sa poata fi extrem de eficienti intr-un timp cat mai scurt. Daca in trecut, atacurile informatice vizau un numar mare de tinte, astazi infractorii isi aleg victimele cu mai multa atentie. Despre noile abordari ale atacurilor informatice, despre cum reusesc infractorii sa obtina bani intr-un mod extrem de rapid si despre modalitatile prin care putem evita astfel de amenintari vorbeste Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, miercuri, de la ora 13.

Care sunt noile strategii ale infractorilor cibernetici si cum ne putem feri de ele? Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, a discutat despre cele mai noi tendinte din domeniul atacurilor informatice

Infractorii cibernetici isi schimba constant modul de operare, in asa fel incat sa poata fi extrem de eficienti intr-un timp cat mai scurt. Daca in trecut, atacurile informatice vizau un numar mare de tinte, astazi infractorii isi aleg victimele cu mai multa atentie. Despre noile abordari ale atacurilor informatice, despre cum reusesc infractorii sa obtina bani intr-un mod extrem de rapid si despre modalitatile prin care putem evita astfel de amenintari a discutat Liviu Arsene, Senior eThreat Analyst la Bitdefender.

Daily Income: Care sunt riscurile adoptarii monedei euro

Avantajele adoptarii monedei euro ar putea fi stabilitate macro-economica. De asemenea dispare riscul de schimb valutar si se aliniaza dobanzile la valoarea din zona euro. De partea cealalta riscurile tin de.

Un turist din Ialomita care a ignorat avertismentele salvamarilor a murit inecat la Jupiter

Un turist din judetul Ialomita a murit inecat, sambata, la Jupiter, dupa ce a ignorat avertismentele salvamarilor ca marea este periculoasa din cauza curentilor, pentru scoaterea sa din apa fiind nevoie de interventia unui echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )