Libnet.ro
UNICEF

11:00

Incendiu puternic intr-un restaurant din Alba! Zeci de persoane se aflau inauntru

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic intr-un restaurant din Alba! Zeci de persoane se aflau inauntru

Zeci de persoane aflate vineri seara intr-un restaurant din municipiul Aiud s-au autoevacuat dupa ce acoperisul localului a fost cuprins de flacari. Detasamentul de Pompieri Aiud a intervenit cu doua. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la un azil de batrani din Suceava. Planul Rosu de interventie a fost activat

Un incendiu mare a izbucnit la un azil de persoane varstnice din localitatea Vama, Suceava. Cei aproximativ 60 de batrani se afla la parterul imobilului, iar echipele de salvatori procedeaza la evacuarea persoanel.

INCENDIU PUTERNIC iN BUCURESTI: Mai multe case cuprinse de FLACARI. Zeci de pompieri la interventie. Oameni EVACUATI in ger (VIDEO)

Un incendiu violent a izbucnit, innoaptea de marti spre miercuri, pe strada Boian, din Sectorul 4 din Bucuresti. Sase case din cartierul Aparatorii Patriei au fost cuprinse de flacari. La.

Nemtii de la RER-RWE intra puternic pe piata deseurilor din Alba unde pot obtine contracte de aproape 30 de milioane de euro

Un nou operator de salubritate isi face loc pe piata colectarii si transportului de deseuri din Alba. Concernul german RER-RWE a obtinut, prin intermediul unei asocieri de firme in care este actionar la Oradea si Timisoara, un contract si are cea mai buna oferta intr-o alta licitatie cu valoare mare.

Crima cumplita, ascunsa de un incendiu. Concubina unui barbat din Targu-Jiu, principala suspecta

Crima mascata printr-un incendiu la Targu-Jiu! Trupul unui barbat de 47 de ani a fost descoperit carbonizat intr-un apartament din centrul orasului, dar cu urme de agresiune in zona.

Planul diabolic al unui tanar din Alba!Cum a incercat s-o recupereze pe iubita care l-a parasit

Solutie extrema gasita de un tanar de 20 de ani din Aiud, judetul Alba, pentru a pastra o relatie de prietenie cu iubita care l-a parasit. Tanarul a dat foc locuintei acesteia, dupa care a aparut in.

Atac cu ciocanul la o scoala primara din China. Zeci de copii au fost raniti

Zeci de copii au fost raniti marti de un individ cu un ciocan la o scoala primara din Beijing. Potrivit autoritatilorlocale,trei dintre minori prezinta rani serioase. Suspectulfusese.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )