Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un incendiu puternic a izbucnit la o firma de prelucrare a lemnului din Ciumani, Harghita

România Liberă România Liberă,
Un incendiu puternic a izbucnit la o firma de prelucrare a lemnului din Ciumani, Harghita

Un incendiu puternic a cuprins, duminica seara, o hala de productie a unei firme de prelucrare a lemnului din localitatea Ciumani, interventia pompierilor fiind ingreunata de vant. continuă pe România Liberă

VIDEO+FOTO. Un puternic incendiu a izbucnit la o rafinarie din Italia, iar zona a fost acoperita de un fum gros

Un incendiu puternic a cuprins o rafinarie ENI din nordul Italiei, scrie cotidianul Il Corriere. Fumul s-a vazut si de la 20 de kilometri.

Un incendiu puternic a cuprins o hala din Agigea, care era plina cu butelii. Pompierii au intervenit de urgenta (VIDEO)

Flacari devastatoare in Agigea! Patru autospeciale au fost trimise ca sa stinga un incendiu care curpinsese o hala, informeaza B1 TV. inauntru se aflau mai multe butelii, iar pericolul de extindere a.

Incendiu puternic la o firma de prelucrarea lemnului din Harghita; zeci de pompieri intervin pentru stingerea focului

Un incendiu puternic a izbucnit, duminica seara, la o societate de prelucrarea lemnului din localitatea Ciumani, judetul Harghita, iar la ora transmiterii acestei stiri zeci de pompieri militari si vountari, cu 11 autospeciale, intervin pentru stingerea flacarilor.

Incendiu puternic la o hala din Agigea. Pericol de explozie, inauntru sunt butelii

Un puternic incendiu a izbucnit, sambata, intr-o hala din Agigea, judetul Constanta, iar la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri .

Incendiu puternic intr-un depozit transformat in club. Zeci de oameni se aflau la o petrecere cand flacarile au cuprins locul (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un depozit din Oakland, unde avea loc o petrecere rave. Zeci de oameni se aflau in interiorul cladirii in momentul in care aceasta a fost cuprinsa de.

Incendiu puternic intr-un CLUB. Zeci de oameni se aflau la o petrecere cand flacarile au cuprins locul (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un depozit din Oakland, unde avea loc o petrecere rave. Zeci de oameni se aflau in interiorul cladirii in momentul in care aceasta a fost cuprinsa de.

Incendiu puternic la groapa de gunoi Glina

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dimineata la groapa de gunoi Glina, cuprinzand o suprafata de aproximativ 6. 000 de metri patrati.

Incendiu puternic la groapa de gunoi Glina

Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineata la groapa de gunoi Glina, cuprinzand o suprafata de aproximativ 6. 000 de metri patrati.

Incendiu puternic in Boston

A fost alerta in Cambridge, o suburbie a orasului Boston, dupa ce un incendiu a mistuit mai multe cladiri de locuinte. Doi politisti, un pompier si alte cateva persoane au rani usoare.

Incendiu puternic la groapa de gunoi Glina: Flacarile au cuprins o suprafata de 6.000 mp

Un incendiu s-a produs sambata dimineata la groapa de gunoi Glina din Bucuresti, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 6. 000 de metri patrati, conform Inspectoratului pentru Situatii de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )