Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic la o vila din sectorul 1 al Capitalei. Nu se cunoaste daca exista victime

B1 B1,
Incendiu puternic la o vila din sectorul 1 al Capitalei. Nu se cunoaste daca exista victime

Un foc puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la o casa din sectorul 1 din Bucuresti. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apa si spuma, iar purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile,. continuă pe B1

Incendiu puternic la o vila din sectorul 1 al Capitalei. Imobilul ii apartine unei clarvazatoare, Maria Campina

Un foc puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la o casa din sectorul 1 din Bucuresti. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apa si spuma, iar purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a.

Incendiu puternic la o uzina din Pakistan: Cel putin 289 de persoane au murit

Cel putin 289 de persoane au murit marti seara, in timp ce multi altii au fost raniti, intr-un incendiu puternic izbucnit la o uzina de textile din Karachi, o metropola din sudul Pakistanului, transmite BBC.

Incendiu puternic la o vopsitorie din Bucuresti

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara la o vopsitorie de pe soseaua Giurgiului din Bucuresti, iar la fata locului au intervenit sapte autospeciale ale ISU.

Un barbat ameninta ca se va arunca de pe o macara din sectorul 4 al Capitalei

Un bucurestean din sectorul 4 al Capitalei s-a urcat luni dupa-amiaza pe o macara, amenintand ca se va arunca in gol, relateaza Mediafax. Macaraua pe care s-a urcat barbatul se afla pe strada Pridvorului.

Barbatul care a amenintat ca se va arunca de pe o macara din sectorul 4 al Capitalei, dat jos

UPDATE19:00 Barbatul care ameninta ca se arunca de pe o macara din sectorul 4 a fost dat jos de politistiUPDATE 17:31: Potrivit martorilor, barbatul nu este la prima initiativa de acest gen. in urma cu.

INCENDIU PUTERNIC pe Soseaua Giurgiului, din CAPITALA.

Un incendiu puternic a izbucnit, luni seara, la o vopsitorie de pe soseaua Giurgiului din Capitala, transmite Realitatea. net. Potrivit primelor informatii, focul cuprinsese, initial, o casa, apoi s-a extins si la o vopsitorie. La fata locului au intervenit sapte autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU). Traficul in zona a fost blocat pe un sens.

INCENDIU PUTERNIC in CAPITALA.

Un incendiu puternic a izbucnit, luni seara, la o vopsitorie de pe soseaua Giurgiului din Capitala, potrivit Realitatea. net. La fata locului au intervenit sapte autospeciale ale ISU. In curs de actualizare.

Valcea. Incendiu puternic in padurea din jurul releului Cozia

Un incendiu a izbucnit, sambata, la padurea din jurul releului Cozia, judetul Valcea, in golul alpin si in padurea de rasinoase, molid si jneapan, din cauza rafalelor de vant si a turbei foarte uscata.

Firme romanesti din sectorul incaltamintei au participat la un targ international de profil din Germania

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri MECMA) si Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine in colaborare cu asociatia Sfera Factor au organizat participarea firmelor romanesti din sectorul incaltamintei si marochinariei la targul GDS International Event for Shoes and Accessories 2012, care s-a desfasurat in Germania, la Dusseldorf, in perioada 5-7 septembrie, conform unui comunicat de presa.

INCENDIU in Capitala. O vila a luat foc.

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineata, la o vila din Sectorul 1 al Capitalei, pompierii intervenind cu patru autospeciale cu apa si spuma, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, citat de Mediafax. Incendiul a izbucnit la o vila de pe strada Constantin Godeanu, din cartierul Damaroaia, fiind sesizat la numarul 112 in jurul orei 10. 30, a spus Daniel Vasile. La fata locului au fost trimise patru autospeciale cu apa .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )