Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la subsolul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu

Antena3 Antena3,
Incendiu la subsolul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu

Pompierii actioneaza sambata seara pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la subsolul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, intr-o zona in care nu sunt internati pacienti si sunt doar. continuă pe Antena3

Incendiul de la subsolul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu a fost stins

Pompierii actioneaza sambata seara pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la subsolul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, intr-o zona in care nu sunt internati pacienti si sunt doar.

Sectie de noapte fara paturi la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila. Oamenii strazii sunt lasati sa doarma pe holul unitatii spitalicesti

Un medic a postat pe retelele de socializare o fotografie, in care se vad doi oameni ai strazii care si-au gasit adapost pe holul Spitalului Judetean de Urgenta din Braila, cu complicitatea personalului medical.

Un asistent medical de la Spitalul de Urgenta din Resita a fost retinut! De cate ori a luat mita anul acesta

Doua persoane au fost retinute pentru o perioada de 24 de ore in urma unor ordonante ale Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin, in cadrul unui dosar privind acordarea unor mite la Spitalul Judetean.

Incendiu puternic intr-un complex studentesc din Timisoara. Trei persoane au ajuns la spital

Focul a izbucnit intr-un apartament situat la primul etaj al unui bloc. Speriati, zeci de oameni din zona au sunat la pompieri. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si alte patruzeci au fost evacuate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )