Libnet.ro
UNICEF

09:30

Incendiu la o vila brancoveneasca din centrul Capitalei FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Incendiu la o vila brancoveneasca din centrul Capitalei FOTO VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri seara la o vila construita in stil brancovenesc de pe strada Barbu Delavrancea din sectorul 1 al Capitalei, fiind trimise noua autospeciale ale ISU Bucuresti. Pompierii au spus initial ca exista riscul ca flacarile sa se extinda la o cladire invecinata. continuă pe Adevărul

Centrul Capitalei va fi reconfigurat

Consilierii generali ai Primariei Capitalei, la propunerea Primarului General, Gabriela Firea, au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 19 proiecte care vizeaza amenajarea mai multor parcari subterane, piatete si bulevarde din centrul Capitalei si amenajarea a doua muzee. Proiectele au fost aprobate in unanimitate, in luna septembrie, de toti cei 29 de consilieri generali prezenti in sala 24 de consilieri PSD, 4 ALDE si 1 consilier PMP).

Alerta in Sibiu: Un urs a fost vazut pe strazile din centrul orasului. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Locale cauta animalul salbatic (VIDEO)

Alerta in Sibiu, dupa ce un urs a fost vazut pe strazile din centrul orasului, informeaza Libertatea. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Locale au ajuns la fata locului dupa ce oamenii au.

Ursul care s-a plimbat liber pe strazile din centrul Sibiului a fost prins: Animalul a fost impuscat (VIDEO)

UPDATE: Ursul care se plimba pe strazile din centrul Sibiului a fost prins intr-o curte. Dupa ce s-a incercat fara succes tranchilizarea lui, animalul a fost impuscat. intr-o interventie.

iti mai amintesti acel gol, Sanctitate? Maradona i-a desenat Papei Francisc golul secolului reusit in celebrul meci Argentina - Anglia 2-1, din sferturile CM 1986 (FOTO, VIDEO)

Intalnire de exceptie la Vatican. Maradona a raspuns prezent la invitatia Papei Francisc la Meciul Pacii, prilej cu care cei doi argentinieni au rememorat momentele de glorie din celebrul me.

Samsung trimite cutii speciale, rezistente la incendiu, pentru a asigura returnarea dispozitivelor Note 7 (FOTO, VIDEO)

Samsung a descis sa opreasca definitiv productia telefoanelor Note 7 din cauza mai multor incidente cu dispozitive care luau foc. Pentru a-si rezolva problemele pana la capat, compania a anuntat utilizato.

FOTO + VIDEO. Ministerul Mediului cere o ancheta, in cazul ursului impuscat in Sibiu, pentru a stabili cum a ajuns animalul in centrul orasului

Ministerul Mediului va depune, joi, o sesizare la Inspectoratul Judetean de Politie Sibiu, prin care solicita o ancheta care sa stabileasca modul in care a aparut in centrul orasului ursul care a fost impuscat miercuri.

FOTO + VIDEO. Un urs de mari dimensiuni, care a fost vazut in centrul Sibiului, a fost impuscat mortal, din cauza ca tranchilizantele nu si-au facut efectul. Politistii au deschis un dosar penal

Politistii din Sibiu au deschis un dosar penal pentru uz de arma, dupa ce un urs a fost impuscat mortal, miercuri dimineata, in curtea unei fabrici din oras.

FOTO + VIDEO. O cladire emblematica din Berlin, cuprinsa de flacari

Un incendiu a izbucnit, joi, pe acoperisul cladirii Europa-Center din cartierul berlinez Charlottenburg, potrivit unui purtator de cuvant al pompierilor.

in Canada, ursii care ajung in oras scapa cu viata: Cum au actionat autoritatile cand un animal salbatic a fost descoperit in centrul orasului Vancouver (VIDEO)

Politistii din Sibiu au deschis o ancheta penala dupa ce ursul care s-a plimbat liber pe strazile orasului a fost impuscat mortal de un vanator, informeaza B1 TV. Un caz similar a avut loc si.

O cantareata, filmata cu partile INTIME la vedere in timpul unui concert! Clipul a ajuns viral pe internet (GALERIE FOTO, VIDEO)

O cantareata de muzica pop din Coreea de Sud a sustinut un concert, iar in timp ce dansa, din cauza pantalonilor mult prea scurti, i s-au observat cateva parti intime ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )