Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiul din Capitala: Clubul Colectiv, autorizat sa functioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie, s-a constatat lipsa personalului calificat

Hotnews Hotnews,
 Incendiul din Capitala: Clubul Colectiv, autorizat sa functioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie, s-a constatat lipsa personalului calificat

Clubul Colectiv, unde vineri seara, in timpul unui concert, a izbucnit un incendiu care a cauzat moartea a 27 de persoane, era autorizat sa functioneze din ianuarie, iar ultimul control la local a avut loc pe 21 octombrie, ocazie cu care s-a constatat lipsa personalului calificat. continuă pe Hotnews

Clubul Colectiv, autorizat sa functioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie

Clubul avea autorizatie de functionare de la Primaria Sectorului 4 din 14 ianuarie 2015, potrivit reprezentantilor primariei, potrivit realitate. net. Politia Locala a efectuat ultima oara un control la local pe 21 octombrie, ocazie cu care agentii au intocmit un proces verbal pentru lipsa calificare personal, amendand clubul. Clubul Colectiv se afla in subsolul fostei fabrici Pionierul, o cladire de patru etaje, de pe strada Tabacarilor, nr.

Nicusor Dan: Incendiul izbucnit in clubul Colectiv arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii

Incendiul izbucnit in clubul Colectiv soldat cu 27 victime si circa 170 raniti) arata pe de o parte deficientele majore ale sistemului de control in constructii, pe de alta parte deficientele in sistemul de interventie in caz de urgenta, spune Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul. In ceea ce priveste controlul in constructii, materialele de protectie fonica de la care a pornit incendiu trebuiau cenzurate fie la momentul autorizatiei de construire prin avizul PSI fie, daca nu erau cuprinse in autorizatia de construire, prin autorizatia de functionare, spune acesta.

UPDATE Bilant tragic pentru Bacau: doi morti si patru raniti in incendiul de la Clubul Colectiv din Bucuresti

Ionut Tripa 26 de ani) si Mihaela Vieru 33 de ani), ambii din Onesti, au murit in urma incendiului din Capitala. in aceeasi seara, in Clubul Colectiv se mai aflau Catalin Mocanu 22 de ani), barman showman, din Onesti, Ionut Maior 27 de ani), sotia sa - Livia Maior 23 de ani) si Mihai Grecea 40 de ani) care au suferit arsuri grave si acum sunt internati in spitalele din Capitala, unii la Terapie Intensiva.

Bilant tragic pentru Bacau: un mort si patru raniti in incendiul de la Clubul Colectiv din Bucuresti

Ionut Tripa, un tanar de 26 de ani, din Onesti, a murit in flacarile izbucnite in timpul concertului. in aceeasi seara, in Clubul Colectiv se mai aflau Catalin Mocanu 22 de ani), barman showmen, din Onesti, Ionut Maior 27 de ani) si sotia sa Livia Maior 23 de ani) si Mihai Grecea 40 de ani) care au suferit arsuri grave si acum sunt internati in spitalele din Capitala, unii la Terapie Intensiva.

Incendiul din Colectiv. O jurnalista de 32 de ani, operata in trecut de SAPTE ori, se afla printre raniti

Teodora Maftei, care vineri seara a fost ranita in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din Capitala, a fost operata in trecut de sapte ori, din care de trei ori pe creier.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti. Mesajul Patriarhului Daniel: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva pentru toti cei aflati in suferinta

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a adresat un mesaj de compasiune si apel la solidaritate dupa incendiul de la Clubul Colectiv din Capitala, in urma caruia 27 de persoane si-au pierdut viata si alte 184 au fost ranite. Preafericitul indeamna la unirea rugaciunii cu fapta milostiva pentru cei aflati in suferinta.

Marturiile celor care locuiesc langa clubul Colectiv: Cand am iesit afara, era ca la razboi! Curgeau pieile de pe ei!

Hala Pionierul, unde functiona clubul Colectiv, este inconjurata de cateva blocuri construite recent si de un sir de case darapanate, locuite, in mare parte, de cetateni de etnie roma. Au fost primii oameni care au sarit in ajutorul tinerilor scapati din incendiul de la Clubul Colectiv.

Neregulile din acte de la Clubul Colectiv: Lipsa autorizatiilor de la pompieri si probleme cu actele angajatilor

Potrivit primelor date, Clubul Colectiv nu detinea autorizatii de la pompieri/Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si probleme cu actele angajatilor.

Incendiu in Clubul Colectiv. Revolta unui tanar pe care l-a ocolit moartea:Cei care mergeau in Colectiv nu sunt boschetari care traiau de pe o zi pe alta

Vineri seara, clubul Colectiv din Bucuresti, care gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, a fost cuprins de flacari, ultimul bilant al incendiului aratand ca 27 de persoane au murit si alte 146 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitala. Martori aflati in club au declarat ca incendiul din Club Colectiv a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului.

INCENDIUL din Colectiv. 23 dintre cei 27 de morti in urma incendiului au fost identificati

23 din cele 27 de persoane decedate in incendiul care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Capitala au fost identificate la Institutul de Medicina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )