Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiul din Colectiv. Marturia unui medic de la Spitalul de Urgenta: Prea tineri pentru ce au trait

România Liberă România Liberă,
Incendiul din Colectiv. Marturia unui medic de la Spitalul de Urgenta: Prea tineri pentru ce au trait

Medicul Ina Petrescu, chirurg plastician, a coordonat vineri noaptea garda Sectiei de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva de la Spitalul de Urgenta Bucuresti. continuă pe România Liberă

Incendiul din Colectiv. Internautii se mobilizeaza pe Facebook: Nimeni in cluburi!

Internautii s-au mobilizat pe Facebook pentru a nu merge diseara in cluburi, in semn de protest fata de conditiile precare din localurile de noapte, dupa incendiul din Colectiv.

INCENDIUL din Colectiv - Medic: Zece dintre ranitii de la Spitalul de Arsi, in stare grava. Prognosticul, foarte rezervat

Zece dintre ranitii in incendiul din club, aflati la Spitalul de Arsi, sunt in stare grava, cu arsuri pe corp, dar si de extremitate cefalica si dezvoltare de arsuri de cai aeriene, prognosticul in cazul lor fiind foarte rezervat in conditiile in care evolutia se va vedea in zilele urmatoare.

Marturia cutremuratoare a unei asistente, despre incendiul din Colectiv: Tinerii desfigurati urlau sa ii iau

O noua marturie tulburatoare a unei martore la incendiul din clubul Colectiv a aparut in spatiul public. O asistenta cu 22 de ani de experienta, care lucreaza la Serviciul de Ambulanta, a rememorat, pe Facebook, noaptea incendiului.

Incendiul din Colectiv. Directorul Spitalului Oftalmologic, dr. Monica Pop: Speram sa nu mai vad o situatie ca la cutremurul din 77

Directorul Spitalului Oftalmologic de Urgenta Bucuresti, dr. Monica Pop, a consultat, sambata, pacientii care au suferit arsuri oculare in incendiul din clubul Colectiv.

Incendiul din Colectiv. ARTISTII romani in doliu

Artistii romani sunt socati de incendiul din clubul Colectiv si isi exprima solidaritatea cu victimele acestuia.

Incendiul din Colectiv. Patru cetateni straini sunt internati in SPITAL

Patru cetateni straini se afla printre victimele ranite in incendiul din clubul Colectiv.

Incendiul din Colectiv. Care sunt regulile care trebuie respectate in zilele de DOLIU NATIONAL

Zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie 2015 au fost decretate zile de doliu national in Romania, conform unei Hotarari de Guvern, data in urma mortii a 27 de persoane in incendiul din clubul Colectiv. in aceste zile, toate institutiile publice vor arbora in berna drapelul Romaniei.

Incendiul din Colectiv relatat in regim de Breaking News de media internationala

Agentiile de presa si cateva canale internationale de televiziune relateaza, in ultimele 12 ore, in regim de Breaking News, despre incendiul din Bucuresti.

Incendiul din Colectiv. Solistul trupei care a cantat in club e internat in stare GRAVA la spitalul Elias

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa al doilea album, vineri seara, in clubul Colectiv din Bucuresti, unde a avut loc incendiul soldat cu morti si raniti, este in stare grava la Spitalul Elias .

INCENDIUL din Colectiv: Iohannis, la Spitalul Floreasca: S-a abordat dupa principiul lasa ca merge si asa

Presedintele Klaus Iohannis va merge, sambata, in jurul orei 11. 00, la Spitalul Floreasca, unul dintre spitalele din Capitala unde sunt internate vicitime ale incendiului produs in Clubul Colectiv si soldat cu 27 de morti si aproximativ 200 de raniti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )