Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiul din Colectiv: Patru raniti internati la Bagdasar-Arseni, externati luni

România Liberă România Liberă,
Incendiul din Colectiv: Patru raniti internati la Bagdasar-Arseni, externati luni

Patru din cele cinci victime ale incendiului din Colectiv, internate la Spitalul Bogdasar-Arseni vor fi externati, luni, a anuntat managerul unitatii medicale. continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii: 23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in spitale din Bucuresti. 3 sunt in stare critica

23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 3 in stare critica, sunt internati in continuare in spitale din Bucuresti, a anuntat Ministerul Sanatatii. La Spitalul de Arsi sunt internati 5 pacienti, la Spitalul Bagdasar Arseni - 5 pacienti, la Spitalul Grigore Alexandrescu -3 pacienti, la Spitalul Elias - 2, Spitalul Militar Central - 4, Spitalul de Urgenta din Bucuresti - 3, Spitalul CC Iliescu - un pacient.

Tragedia Colectiv. 24 de raniti sunt internati in spitalele din Bucuresti. Trei sunt in stare critica

24 de persoane ranite in urma incendiului din Clubul Colectiv mai sunt internate in spitalele din Capitala. Trei dintre ele sunt in stare critica, anunta Ministerul Sanatatii.

Cati raniti in incendiul din Colectiv mai sunt in spitalele din Capitala

In spitalele din Capitala mai sunt internate, joi, 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt in stare critica, alti aproape 30 de pacienti fiind spitalizati in clinici din .

Adrian Streinu Cercel: Ranitii din Colectiv transferati in strainatate nu sunt infectati, ci colonizati cu un anumit tip de bacterii, este o diferenta majora

Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu-Cercel, a declarat, marti, ca cei 8 raniti in incendiul din clubul Colectiv care au fost transferati la Spitalul Militar din Bruxelles nu sunt infectati, ci colonizati cu un anumit tip de bacterii, este o diferenta majora. El a adaugat ca nu exista spital, in tara sau in strainatate, in care sa nu existe riscul infectiilor nozocomiale. Streinu-Cercel mai spune ca la pacientii cu arsuri majore, rata de infectie a celor care decedeaza este de peste 70%, arata statisticile internationale si ca nu exista un risc mai mare in cazul pacientilor tratati in tara, acuzand faptul ca aici media face un deserviciu.

Incendiu din Colectiv: 23 de victime in spitale romanesti, 30 in clinicile straine

In spitalele din Capitala mai sunt internate, joi, 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt in stare critica, alti aproape 30 de pacienti fiind spitalizati in clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel si Germania.

Cum se simt ranitii din Colectiv

24 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv se mai afla internate, marti, in spitalele din Bucuresti, potrivit unui centralizator al Ministerului Sanatatii, relateaza Agerpres. Dintre acestea, trei se afla in stare critica.

REVISTA BLOGURILOR. Familia celei de-a 60-a victime din Colectiv, mintita de medici

Pe bloguri citim, joi, despre medicii din spitalul in care a fost tratata ce-a de-a 60-a victima din Colectiv care au modificat gradul de arsura in documentele medicale ale lui Alex Hogea, cat si despre participarea cetatenilor la actul de justitie, care s-a dublat, in ultimii doi ani.

Pacientii din Colectiv transferati la Bruxelles pareau sa fie colonizati, si nu infectati cu un tip de bacterie

Managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca potrivit comunicatului Spitalului din Bruxelles pacientii din Colectiv pareau sa fie colonizati cu un anumit tip de bacterie, si nu infectati.

Starea ranitilor din clubul Colectiv: 24 de pacienti internati in spitale din Bucuresti, 3 dintre ei in stare critica

24 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv sunt internate in continuare in spitale din Bucuresti, 3 dintre acestea fiind in stare critica, a anuntat Ministerul Sanatatii. Alti 29 de raniti sunt internati in spitale sau clinici din strainatate.

REVISTA BLOGURILOR. Noi dezvaluiri despre moartea lui Alex Hogea, in urma tragediei din Colectiv

Pe bloguri citim,vineri, despre decizia Guvernului Ciolos de a imparti banii pentru autostrazi, noi dezvaluiri in cazul lui Alex Hogea, unul din tinerii care si-au pierdut viata in clubul Colectiv, si despre parintii care uita sa isi ia copiii acasa de la after-school.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )