Libnet.ro
UNICEF

19:30

incepe ancheta privind gaura de 10 miliarde din buget: Dacian Ciolos ar putea fi audiat in comisiile parlamentare (VIDEO)

B1 B1,
incepe ancheta privind gaura de 10 miliarde din buget: Dacian Ciolos ar putea fi audiat in comisiile parlamentare (VIDEO)

Luni, senatorii si deputatii incep ancheta privind gaura din buget lasata de Dacian Ciolos. Totul a plecat de la afirmatia liderului PSD, Liviu Dragnea, care a sustinut ca ar fi descoperit o. continuă pe B1

Tehnocratii, obligati sa dea socoteala: Parlamentul a aprobat infiintarea comisiei de ancheta privind gaura din buget

Anchetarea de catre comisiile de buget ale Parlamentului a situatiei privind nerealizarea unor venituri de catre Guvernul Ciolos a fost aprobata luni, prin vot, in plenul reunit al celor doua camere,.

Ministrul Finantelor, despre gaura din buget: Guvernul Ciolos nu a furat banii, ci a evitat sa tina cont de realitatea din teren si a facut rectificari bugetare pozitive

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, sustine ca gaura din buget despre care s-a discutat in ultima perioada reprezinta, de fapt, o estimare neralista a incasarilor bugetare, care a condus la rectificari bugetare pozitive, in loc ca acestea sa fie negative.

Liberalii contraataca: Senatorul PNL Florin Citu cere audierea lui Liviu Dragnea in scandalul gaurii de zece milioane de euro din buget (VIDEO)

Rasturnare de situatie in scandalul gaurii de zece milioane de euro din buget. Senatorul PNL Florin Citu cere audierea liderului PSD, Liviu Dragnea, in Comisia de anchetare a rectificarilor din.

Ordonanta lui Oprea privind cresterea salariilor demnitarilor, din 2015, respinsa de comisiile din Camera Deputatilor. Urmeaza votul final in plen

Comisiile de buget si de munca din Camera Deputatilor au dat un raport de respingere luni pentru ordonanta de urgenta din 2015 a vicepremierului de atunci Gabriel Oprea prin care erau marite salariile a 48 de demnitari. Au fost 23 voturi pentru din partea majoritatii PSD-ALDE si 12 impotriva, de la deputatii PNL si USR.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )