Libnet.ro
UNICEF

09:15

incepe a doua sesiune a Bacalaureatului: peste 42.700 de candidati inscrisi

Hotnews Hotnews,
 incepe a doua sesiune a Bacalaureatului: peste 42.700 de candidati inscrisi

Cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an incepe luni, peste 42. 700 de candidati fiind inscrisi sa sustina probele, conform Ministerului Educatiei si Cercetarii, noteaza Agerpres. Din totalul celor inscrisi, peste 24. 900 de candidati provin din promotia 2019 - 2020, iar aproximativ 17. 800 de candidati sunt din promotiile anterioare. Bacalaureatul debuteaza cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti va avea loc proba obligatorie a profilului - E. c), iar miercuri - proba la alegere a profilului si specializarii - E. d). Absolventii de liceu din partea minoritatilor nationale vor sustine joi proba scrisa la Limba si literatura materna - proba E. b). continuă pe Hotnews

incepe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Calendarul probelor

Probele scrie se vor desfasura in perioada 24-26 august, iar in data de 2 septembrie se vor afisa rezultatele. Cei nemultumiti pot depune contestatii.

Sesiunea august - septembrie 2020 a examenului national de Bacalaureat incepe luni. Peste 42.700 de candidati s-au inscris in vederea sustinerii probelor

Sesiunea august-septembrie a examenului national de Bacalaureat incepe luni, cu proba scrisa la limba si literatura romana. Peste 42. 700 de candidati s-au inscris pentru a participa la a doua sesiune a Bacalaureatului. Primele rezultate vor fi afisate in 2 septembrie, iar cele dupa solutionarea contestatiilor - in 5 septembrie. Probele scrise incep la ora 9. 00, accesul elevilor in sali fiind permis pana la ora 8.

A inceput a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2020. Subiectele primite la prima proba scrisa

Candidatii la sesiunea a doua a examenului de bacalaureat au avut de rezolvat, luni, la proba scrisa de limba si literatura romana, la primul subiect, cerinte pe baza unui text din volumul Expeditiunea antarctica belgiana de Emil Racovita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )