Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sesiunea august - septembrie 2020 a examenului national de Bacalaureat incepe luni. Peste 42.700 de candidati s-au inscris in vederea sustinerii probelor

Adevărul Adevărul,
Sesiunea august - septembrie 2020 a examenului national de Bacalaureat incepe luni. Peste 42.700 de candidati s-au inscris in vederea sustinerii probelor

Sesiunea august-septembrie a examenului national de Bacalaureat incepe luni, cu proba scrisa la limba si literatura romana. Peste 42. 700 de candidati s-au inscris pentru a participa la a doua sesiune a Bacalaureatului. Primele rezultate vor fi afisate in 2 septembrie, iar cele dupa solutionarea contestatiilor - in 5 septembrie. Probele scrise incep la ora 9. 00, accesul elevilor in sali fiind permis pana la ora 8. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2020, sesiunea toamna. Cand se afiseaza rezultatele la BAC

Bacalaureat 2020 sesiunea toamna rezultate finale. Sesiunea august-septembrie a examenului national de Bacalaureat a inceput luni, cu proba scrisa la limba si literatura romana.

Bac 2020, sesiunea de toamna: 45 de candidati, eliminati pentru frauda, 10 cu temperatura peste 37,3 grade Celsius

La prima proba scrisa a examenului national de Bacalaureat - sesiunea august - septembrie 2020 -, proba E). a) - Limba si literatura romana, desfasurata luni, 24 august, au participat 12. 499 de candidati din 15. 675 inscrisi, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei si Cercetarii.

incepe a doua sesiune a Bacalaureatului: peste 42.700 de candidati inscrisi

Cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an incepe luni, peste 42. 700 de candidati fiind inscrisi sa sustina probele, conform Ministerului Educatiei si Cercetarii, noteaza Agerpres. Din totalul celor inscrisi, peste 24. 900 de candidati provin din promotia 2019 - 2020, iar aproximativ 17. 800 de candidati sunt din promotiile anterioare. Bacalaureatul debuteaza cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti va avea loc proba obligatorie a profilului - E. c), iar miercuri - proba la alegere a profilului si specializarii - E. d). Absolventii de liceu din partea minoritatilor nationale vor sustine joi proba scrisa la Limba si literatura materna - proba E. b).

Ce filme si seriale apar pe Netflix in septembrie 2020

Daca esti abonat al unuia dintre cele mai populare servicii de movie streaming din lume la momentul actual, iata ce filme si seriale vei putea urmari pe Netflix in luna septembrie 2020.

Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie

Ziua din saptamana in care te-ai nascut pune amprenta asupra felului tau de a fi. Daca unii au darul cuvantului ori al vietii, altii sunt facuti sa fie lideri sau doar sa se lase calauziti de vant. Cum detaliile fac diferenta, si zilele norocoase cern unii oameni de ceilalti, iar astrele ne arata cine are .

A inceput Bacalaureatul de toamna: tot ce trebuie sa stii

Sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat incepe astazi, dupa alte doua sesiuni care au avut loc la inceputul vacantei de vara. Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat.

A inceput a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2020. Subiectele primite la prima proba scrisa

Candidatii la sesiunea a doua a examenului de bacalaureat au avut de rezolvat, luni, la proba scrisa de limba si literatura romana, la primul subiect, cerinte pe baza unui text din volumul Expeditiunea antarctica belgiana de Emil Racovita.

PENSII 2020. Acesti pensionari vor primi 1.154 de lei, incepand cu 1 septembrie 2020!

Patru categorii de pensii se vor majora de la 1 septembrie, ca urmare a deciziei Executivului. Anuntul a fost facut de Casa Nationala de Pensii Publice.

webPR: Jazz in the Park revine in 18-20 septembrie 2020 cu o editie restransa, dar la fel de ambitioasa

Desi editia a opta a Jazz in the Park a fost amanata pe 2021 din cauza restrictiilor impuse de situatia epidemiologica, organizatorii festivalului propun publicului iubitor de jazz o editie de toamna mai mica, dar animata si plina de culoare.

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )