Libnet.ro
UNICEF

16:31

incepe inscrierea la gradinita pentru copiii nou-veniti in sistem. Ce se intampla cu cei care vor ramane fara loc

Adevărul Adevărul,
incepe inscrierea la gradinita pentru copiii nou-veniti in sistem. Ce se intampla cu cei care vor ramane fara loc

Parintii isi vor putea inscrie copiii la gradinita incepand cu 22 mai, potrivit metodologiei anuntate de Ministerul Educatiei, dupa ce pe 8 mai au inceput reinscrierile pentru copiii inclusi deja in sistemul in sistemul de invatamant prescolar. continuă pe Adevărul

Italia introduce vaccinarea obligatorie pentru copiii care vor sa mearga la scoala

Guvernul italian a adoptat vineri un decret-lege care-i obliga pe parinti sa-si vaccineze copiii pentru a-i putea inscrie la scoala, pe fondul unui varf al cazurilor de rujeola care afecteaza tara.

intr-o biserica din Romania se joaca rugby: Preotul Sergiu Ristea a infiintat in parohia sa din Bucuresti un club sportiv pentru copiii defavorizati |REPORTAJ

Ce legatura exista intre Biserica si rugby? Aparent, niciuna. Si totusi, parintele Sergiu Ristea de la Biserica Acoperamantul Maicii Domnului, din cartierul Drumul Taberei, a reusit ceea ce pentru multi parea imposibil: sa organizeze un club sportiv de rugby, pentru baieti si fete, chiar in curtea bisericii.

incepe programul Litoralul pentru toti. De la cat pornesc preturile

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a lansat luni programul Litoralul pentru toti, editia de primavara, care se va derula pana la 18 iunie, conform unui comunicat remis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )