Libnet.ro
UNICEF

15:30

incepe Septemberfest, cel mai mare festival al berii din Transilvania

Adevărul Adevărul,
incepe Septemberfest, cel mai mare festival al berii din Transilvania

Cel mai mare festival al berii din Transilvania da astazi startul la distractie. Timp de 10 zile, pe platoul Salii Sporturilor din Cluj Napoca vor avea loc concerte, targuri mestesugaresti, expozitii de fotografie, show-uri gastronomice, concursuri pentru toate varstele si aici va fi amanajt un parc de distractii. continuă pe Adevărul

Trupul fara suflare al unui barbat, descoperit in cel mai mare parc din Constanta

O femeie a sesizat, vineri dimineata, politia, in cel mai mare parc dinConstanta, dupa ce a gasit corpul neinsufletit al unui barbat, scrie Mediafax. Anchetatorii sositi la fata locului nu exclud.

Roche a primit cel mai mare scor din sectorul farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index

Roche a fost desemnata pentru al saselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index DJSI), ce reprezinta cel mai raspandit sistem global de urmarire a modului prin care companiile deruleaza proiecte de responsabilitate sociala, economica si de protejare a mediului inconjurator, arata un comunicat remis redactiei.

Hrana noastra cea de toate zilele e scumpa si proasta. Platim cel mai mare TVA din UE pentru alimente

Romanii se hranesc scump si prost! Platesc a doua cea mai mare taxa pe valoarea adaugata pe alimente din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de compania KeysFin. Si asta nu este tot! Pe langa.

Romania la inaltime: Valea Ozanei si Manastirea Neamt, cel mai mare si mai vechi asezamant monahal din Moldova

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate.

Atacantul stelist Claudiu Keseru a reusit cel mai rapid hat-trick din istoria Europa League

Atacantul stelist Claudiu Keseru a reusit, joi seara, in partida cu Aalborg BK, cel mai rapid hat-trick dinistoria Europa League, potrivit UEFA. Keseru a reusit sa marcheze de trei ori in doar 12 minute,.

Sarea nu are nicio legatura cu hipertensiunea arteriala. Zaharul este cel mai mare dusman

Zaharul este mult mai periculos decat sarea in ceea ce priveste riscul de boli cardiovasculare, potrivit unui studiu al cercetatorilor americani, care sustin ca nivelul ridicat al acestuia in sange afecteaza .

UBB, cel mai mare jucator din Romania in domeniul banilor europeni

Prorectorul Dan Lazar a declarat ca universitatea clujeana a obtinut finantare pentru 141 de proiecte in intervalul financiar 20072013 .

Avertismentul care a speriat marile puteri ale lumii: Se poate REPETA. Unde ne aflam dupa cel mai mare FALIMENT din istorie

S-au implinit sase ani de cand lumea a fost cutremurata de cel mai rasunator faliment din istorie: Lehman Brothers. Si tot de atunci incercam sa ne revenim din avalansa unei crize economice care a sugrumat .

Samsung NX1 e cel mai nou mirrorless premium care filmeaza 4K

Samsung lanseaza NX1, o noua camera foto premium dezvoltata pentru fotografii experimentati. Cu NX1, Samsung face cel mai mare pas in industria mirrorless. Samsung NX1 poate fotografia in rafala cu autofocus continuu la 15 cadre pe secunda, un sistem auto focus de generatia a treia cu 205 puncte de focalizare cu detectie de faza pe un senzor APS-C BSI CMOS de 28MP pentru cea mai buna calitate a imaginilor. Samsung NX1 pentru viteza si acuratete Procesorul DRIMe V al camerei [].

Cea mai mare si mai neinspirata pictura murala din Bucuresti pe un bloc din Drumul Taberei

In cartierul Drumul Taberei, cartierul santier al Bucurestiului, a fost dezvelita cea mai mare pictura murala din oras, mai mare decat cea de pe blocul din Militari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )