Libnet.ro
UNICEF

05:30

inceperea scolii pe 8 februarie, ultima sansa pentru evitarea repetarii anului scolar

Adevărul Adevărul,
inceperea scolii pe 8 februarie, ultima sansa pentru evitarea repetarii anului scolar

Am impresia ca autoritatile si parintii nu inteleg ce inseamna pierderea a trei semestre de activitatea scolara. A fost pandemie, nimeni nu este vinovat de aceasta nenorocire. Dar trebuie evaluate si intelese consecintele pentru mediul scolar, si luate deciziile care se impun. Nu poti face cursuri mai departe, avand golurile provocate in cele trei semestre de stat acasa. Doar daca vrei sa-ti furi singur caciula. continuă pe Adevărul

Copiii din Romania revin in banci: detaliile anuntului oficial referitor la inceperea scolii

Elevii romani vor reveni in bancile scolii incepand cu data de 8 februarie, cand incepe in mod oficial al doilea semestru al acestui an. Informatia a fost confirmata de Sorin.

Alexandru Rafila: inceperea scolii trebuie sa fie intr-un mediu in care oamenii stiu ce au de facut. Sunt chestiuni mentionate, cum ar fi testarea copiilor, care nu sunt explicate cum se fac (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit despre redeschiderea scolii, pe B1 TV, vineri seara, si a explicat ca sunt doua categorii de persoane.

Horoscop zilnic - joi, 4 februarie 2021. Avertisment pentru nativii Berbec. Aveti mare grija la asta

Un sfat pentru nativii Berbec. Aveti mare grija la colegii de munca. Unii nu sunt asa cum se arata. Nu va bazati pe tot ce va spun. Horoscop pentru joi, 4februarie 2021, pentru fiecare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )