Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alexandru Rafila: inceperea scolii trebuie sa fie intr-un mediu in care oamenii stiu ce au de facut. Sunt chestiuni mentionate, cum ar fi testarea copiilor, care nu sunt explicate cum se fac (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Rafila: inceperea scolii trebuie sa fie intr-un mediu in care oamenii stiu ce au de facut. Sunt chestiuni mentionate, cum ar fi testarea copiilor, care nu sunt explicate cum se fac (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit despre redeschiderea scolii, pe B1 TV, vineri seara, si a explicat ca sunt doua categorii de persoane. continuă pe B1

Cati bani a castigat Alexandru Rafila, in 2020. Suma uimitoare obtinuta de deputatul PSD

In anul care a trecut doi medici au devenit voci importante in raport cu situatia de criza. Profesorul Adrian Streinu-Cercel si medicul Alexandru Rafila. Cel din urma ocupa si in prezent functia de reprezentant OMS pentru Romania. Dupa Alegerile Parlamentare de anul trecut, medicul Alexandru Rafila a devenit si deputat PSD in actuala configuratie parlamentara.

DOCUMENT Ce avere au Adrian Streinu Cercel si Alexandru Rafila, medicii-vedeta ai pandemiei, proaspeti parlamentari PSD

Adrian Streinu Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si, mai nou, parlamentari PSD, sunt doi oameni bogati. Cei doi medici-vedeta ai pandemiei au sume consistente in conturi, apartamente, iar Alexandru Rafila exceleaza si la capitolul terenuri. Ca detaliu de culoare, Alexandru Rafila este mai bogat decat Adrian Streinu Cercel, arata datele din declaratiile de avere depuse de cei doi medici la Parlament, consultate de HotNews. ro.

Cat au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, cei mai titrati medici ai tarii de la inceputul pandemiei

Parlamentarii PSD Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, cei mai des auziti in tara de cand a inceput pandemia, au sume consistente in conturi, detinand si apartamente. Rafila pluseaza si cu terenuri, fiind mai bogat decat Streinu-Cercel, conform declaratiilor de avere ale acestora, consultate de Hotnews.

Alexandru Rafila: Secventierea nu se face la intamplare, ci la tulpinile suspecte Cred ca Romania a ajuns pe unul din ultimele locuri in UE la incidenta, un lucru bun daca e si real (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat ca secventierea nu se efectueaza in cazul tuturor tulpinilor izolare sau in cazul celor pe care le.

Cati bani au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila

Parlamentarii PSD Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, sunt nelipsiti de la televizor de cand a inceput pandemia de COVID-19. Expertiza lor in domeniul medical este importanta si sunt foarte apreciati in domeniul lor. Tocmai de aceea, nici veniturile lor nu sunt de neglijat.

inceperea scolii pe 8 februarie, ultima sansa pentru evitarea repetarii anului scolar

Am impresia ca autoritatile si parintii nu inteleg ce inseamna pierderea a trei semestre de activitatea scolara. A fost pandemie, nimeni nu este vinovat de aceasta nenorocire. Dar trebuie evaluate si intelese consecintele pentru mediul scolar, si luate deciziile care se impun. Nu poti face cursuri mai departe, avand golurile provocate in cele trei semestre de stat acasa. Doar daca vrei sa-ti furi singur caciula.

Copiii din Romania revin in banci: detaliile anuntului oficial referitor la inceperea scolii

Elevii romani vor reveni in bancile scolii incepand cu data de 8 februarie, cand incepe in mod oficial al doilea semestru al acestui an. Informatia a fost confirmata de Sorin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )