Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olanda este singura tara din UE care nu a inceput vaccinarea anti-COVID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Olanda este singura tara din UE care nu a inceput vaccinarea anti-COVID

Olanda Tarile de Jos) a decis sa devanseze cu doua zile inceputul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat luni guvernul tarii, ultimul din UE care va trece la vaccinarea populatiei. Initial, debutul campaniei de vaccinare era programat sa aiba loc vineri, relateaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Prefectul Buzaului a demisionat in ziua in care a inceput vaccinarea anti-COVID

Prima zi lucratoare din 2021, ziua in care Buzaul a dat startul campaniei de vaccinare anti-COVID, a adus si prima demisie din acest an. Este vorba despre prefectul Buzaului, Leonard Dimian care a anuntat gestul sau, pe Facebook, chiar cand, in Spitalul Judetean primul medic primea prima doza de vaccin anti-COVID, motiv pentru care la startul campaniei au participat doar cei doi subprefecti, Vasile Alecu si Adina Moseanu, cea din urma fiind si coorodonatorul campaniei de vaccinare pe Buzau.

Norvegia devine prima tara din lume unde masinile electrice au depasit anul trecut 50% din vanzarile de masini noi

Norvegia a devenit prima tara in care masinile electrice au avut peste 50% din piata masinilor noi pentru un an intreg, vazandu-se astfel roadele unui program demarat de guvern acum 15 ani, program ce a sustinut puternic masinile electrice, dar a penalizat prin taxe mari masinile pe benzina si motorina. Norvegia este un fel de laborator pentru modelele electrice, dar foarte putine tari ii pot urma exemplul. in articol puteti citi cum a ajuns Norvegia aici.

Regatul Unit, prima tara din lume care incepe vaccinarea anti-COVID cu serul dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford: Cine sunt primele persoane vaccinate

UPDATE, 4 ianuarie, ora 10. 20 -Vaccinarea cu serul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si compania AstraZeneca a inceput in Regatul Unit. Un barbat in varsta de 82 de ani este prima persoana.

Marea Britanie a inceput vaccinarea populatiei cu produsul dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford

Regatul Unit a devenit luni prima tara care administreaza populatiei britanice vaccinul dezvoltat de catre laboratorul britanic AstraZeneca impreuna cu Universitatea Oxford,.

A inceput vaccinarea anti-COVID la Buzau. Seful Sectiei Boli Infectioase: Din martie astept acest moment Reprezinta, impreuna cu celelalte scheme terapeutice, probabil rezolvarea acestei pandemii

Luni dimineata a inceput campania de vaccinare anti-COVID si la Buzau, iar prima persoana care a primit serul a fost seful Sectiei de Boli Infectioase Buzau, medicul Bogdan Cristian Micu, informeaza News. ro.

A inceput vaccinarea impotriva SARS COV 2 si la Botosani. Prima din judet s-a imunizat sefa DSP

In aceasta dimineata a inceput campania de vaccinare anti-SARS-COV 2 la Botosani. Dozele cu vaccin au sosit ieri, de la Iasi. Prima care s-a imunizat a fost sefa DSP Botosani urmata de mai multi medici sefi de sectie.

Buzaul a inceput vaccinarea anti-Covid cu doi medici, sefi de sectie

La aproape zece luni de la prima confirmate COVID-19, Buzaul a dat stratul campaniei de vaccinare. Pe 9 martie 2020, Spitalul Judetean Buzau primea primul pacient infectat cu SARS-CoV-2, o femeie care se intorsese recent din Italia, astazi, 4 ianuarie, Spitalul a fost prima unitate medicale din judet care a deschis lista persoanelor imunizate anti-COVID.

Primul medic vaccinat anti-COVID-19 la Galati: Este singura solutie pentru a stapani aceasta drama VIDEO

Primele doze de vaccin anti COVID-19 au ajuns, luni, la Galati, iar prima persoana imunizata este dr. Manuela Arbune, medicul care a fost de garda in noaptea in care a fost confirmat primul caz de Covid-19 in judetul Galati.

Tara din Europa care ar putea amana a doua doza de vaccin: care-i motivul

Germania, prima economie a Europei, ar putea amana administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Motivul invocat e surprinzator. Germania se numara printre primele tari din Europa care au.

Un britanic de 82 de ani este prima persoana din lume care a primit vaccinul AstraZenecaOxford

Brian Pinker, in varsta de 82 de ani, a primit vaccinul la spitalul Universitatii Oxford la ora 07:30 07:30 GMT), a anuntat Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )