Libnet.ro
UNICEF

05:00

inchiderea radio-televiziunii publice din Grecia, anulata temporar de justitie

Antena3 Antena3,
inchiderea radio-televiziunii publice din Grecia, anulata temporar de justitie

Consiliul de Stat din Grecia, cea mai inalta instanta administrativa a tarii, a anulat temporar, luni seara, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT si a dispus redeschiderea sa. continuă pe Antena3

Ce urmeaza dupa inchiderea radio-televiziunii publice din Grecia. Vezi anuntul facut de premier

Premierul Greciei, Antonis Samaras, a propus vineri redeschiderea partiala a radio-televiziunii publice, dupa o serie de proteste si pe fondul criticilor europene. O comisie care sa beneficieze de sprijinul.

Premierul Antonis Samaras propunere redeschiderea partiala a radio-televiziunii publice din Grecia

Redeschiderea partiala a radio-televiziunii publice, aceasta este propunerea cu care a venit, vineri, premierul grec, in urma unei serii de proteste interrne si in urma criticilor venite din restul Europei.

Ce spune directorul TVR despre inchiderea televiziunii publice din Grecia.

Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), a declarat, vineri, ca SRTv este alaturi de jurnalistii de la televiziunea publica din Grecia, mai ales pentru ca si TVR a fost in situatie de colaps in iulie 2012, informeaza Mediafax. Astfel, Claudiu Saftoiu a spus ca TVR va trimite, luni, o echipa de televiziune formata din trei persoane, condusa de jurnalista TVR Cristina Tilica, pentru a face o serie de reportaje la fata locului, referitoare la .

Grecia: Premierul Samaras propune redeschiderea partiala a televiziunii publice

Premierul elen Antonis Samaras a propus vineri redeschiderea partiala a radioului si televiziunii publice, a caror inchidere brutala a starnit nemultumire in Grecia si a atras numeroase critici in Europa.

Cea mai inalta instanta din Grecia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara, temporar, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT. Consiliul a dispus redeschiderea acesteia.

Grecia: Premierul Samaras propune redeschiderea partiala a televiziunii publice

Prim-ministrul grec Antonis Samaras a propus, vineri, redeschiderea partiala a radioteleviziunii publice, a carei inchidere brutala a provocat proteste in Grecia si numeroase critici in Europa, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )