Libnet.ro
UNICEF

16:15

inchis la permise: Sistemul informatic s-a defectat. Carmen Dan a mers la Directia de Permise din Capitala

B1 B1,
inchis la permise: Sistemul informatic s-a defectat. Carmen Dan a mers la Directia de Permise din Capitala

Directiile de eliberare permise din toata tara sunt inchise joi. Motivul este unul pur romanesc: s-a stricat serverul. Problemele au inceput inca de luni in mai multe locuri din tara,. continuă pe B1

inchis la permise, dupa ce sistemul informatic s-a defectat. Carmen Dan: A cedat un ventilator al sistemului de racire (VIDEO)

UPDATE:Ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat joi ca directiile de eliberare permise din toata tara sunt inchise din cauza unui ventilator stricat de la sistemul de racire. Ministrul sustine ca.

Toate ghiseele Directiei de Permise si inmatriculari Auto, inchise joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Joi nu se elibereaza permise auto, din cauza ca toate ghiseele din tara ale Directiei de Permise si inmatriculari Auto sunt inchise ca urmare a unei defectiuni la sistemul informatic.

Toate ghiseele Directiei de Permise si Inmatriculari Auto, inchise joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Joi nu se elibereaza permise auto, din cauza ca toate ghiseele din tara ale Directiei de Permise si Inmatriculari Auto sunt inchise ca urmare a unei defectiuni la sistemul informatic, potrivit Digi 24. Conducerea institutiei spune ca lucreaza la remedierea problemelor si ca, imediat ce serverul va fi functional, va relua si activitatea la ghisee.

Serviciul Permise de conducere, care nu a functionat joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic, va avea program cu publicul sambata

Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va avea sambata program normal de lucru cu publicul, in intervalul orar 07:00 - 21:00, in conditiile in care institutia a fost inchisa joi, din cauza unor defectiuni tehnice la un server central, a anuntat Prefectura Bucuresti, potrivit News. ro.

Carmen Dan, primele declaratii in scandalul Permiselor: S-a stricat softul, nu este un atac cibernetic. Aceasta defectiune nu putea fi anticipata-VIDEO

Ministrul de Interne, Carmen Dana ajuns in aceasta dimineata la Directia de Permise de Conducere din Capitala, de undea dat primele declaratii, in urma scandalului care a izbucnit din cauza .

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )