Libnet.ro
UNICEF

01:05

inchisoare pe viata pentru un italian care a ucis prin strangulare o adolescenta romanca

Adevărul Adevărul,
inchisoare pe viata pentru un italian care a ucis prin strangulare o adolescenta romanca

Un cetatean italian care a omorat-o prin strangulare, in 2013, pe o tanara romanca, in nordul Italiei, a fost condamnat la inchisoare pe viata de justitia italiana, informeaza Corriere della Sera, in editia online. continuă pe Adevărul

inchisoare pe viata pentru un italian care a ucis o romanca

Un cetatean italian care a omorat prin strangulare o tanara romanca a fost condamnat la inchisoare pe viata de justitia italiana, informeaza Corriere della Sera, in editia online.

Un italian care a ucis o romanca, in 2013, a fost condamnat la inchisoare pe viata

Un cetatean italian a fost condamnat la inchisoare pe viata de justitia italiana, dupa ce a omorat-o prin strangulare, in 2013, pe o tanara romanca, informeaza Corriere della Sera. Judecatorii unei.

Reactia premierului Ponta, cand este intrebat de cazul Sova: ,,Nu puteti stabili pentru mine care intrebare e importanta!

Premierul Ponta a avut joi un schimb de replici cu un jurnalist care l-a intrebat cum comenteaza faptul ca, in cazul votului privind ridicarea imunitatii senatorului PSD Dan Sova, Statutul parlamentarilor a prevalat in fata Constitutiei.

Logitech MX Master, un mouse pentru cei care folosesc mai multe dispozitive simultan

Logitech anunta lansarea mouse-ului Logitech MX Master, destinatutilizatorilor care lucreaza pe mai multe ecrane, dispozitive si sisteme de operare, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Logitech MX Master Wireless Mouse este un mouse personalizabil extrem de frumos, controlul, precizia si viteza fiind atuurile lui principale, a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global al segmentului de [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )