Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident pe aeroportul Ataturk din Istanbul.Un aviona luat foc la aterizare. Mai multioameni sunt raniti - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incident pe aeroportul Ataturk din Istanbul.Un aviona luat foc la aterizare. Mai multioameni sunt raniti - VIDEO

Aeroportul Ataturk din Istanbul, cel mai important din Turcia, a fost inchis joi dupa ce un avion privat a luat foc la aterizare, incident soldat cu ranirea a patru persoane, a informat CNN Turk, citat de. continuă pe Antena3

Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde un avion a luat foc la aterizare, ranind patru persoane, a fost redeschis

Cel mai important aeroport din Turcia, Ataturk, a fost inchis, joi, pentru scurt timp, dupa ce un avion privat a luat foc la aterizare, a informat agentia Anadolu.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/UPDATE Aeroportul a fost redeschis

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale. UPDATE 23:10 Aeroportul Ataturk a fost redeschis.

PANICA pe Autostrada Bucuresti-Pitesti! Un camion incarcat cu fan a LUAT FOC! (VIDEO)

Traficul rutier a fost perturbat, joi dimineata, pe Autostrada Bucuresti Pitesti A1) din cauza unui TIR care a luat foc in mers. Camionul era incarcat cu baloti de fan. Pentru stingerea.

Un TIR incarcat cu baloti de paie a luat foc. A fost afectata circulatia pe autostrada A1

Circulatia pe sensul catre Pitesti al autostrazii A1 Bucuresti Pitesti a fost ingreunata, joi dimineata, in zona localitatii dambovitene Petresti, dupa ce un TIR incarcat cu baloti de paie a luat foc.

Trafic ingreunat pe A1 din cauza unui camion cu baloti de paie care a luat foc

Un autocamion cu baloti de paie a luat foc, joi dimineata, pe autostrada A1, pe sensul de mers spre Pitesti. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul.

Trafic ingreunat pe A1 din cauza unui camion cu baloti de paie care a luat foc

Traficul este ingreunat in aceasta dimineata pe autostrada A1, sensul de mers spre Pitesti, dupa ce un autocamion cu baloti de paie a luat foc, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Politiei Romane.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un aviot privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un aviot privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/Cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. UPDATE: Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. UPDATE 2: Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale.

Peste 140 de turisti au ramas blocati pe Aeroportul Sibiu din cauza defectarii unei aeronave

Cel putin 140 de turisti au fost blocati joi seara pe Aeroportul Sibiu fiindca zoborul Sibiu-Antalya a fost amanat din cauza unor motive operationale. Avionul s-a defectat si compania a luat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )