Libnet.ro
UNICEF

01:06

Incident armat in Belgia, soldat cu trei morti, dintre care un copil de 10 ani

B1 B1,
Incident armat in Belgia, soldat cu trei morti, dintre care un copil de 10 ani

Trei persoane, dintre care un baiat de 10 ani, au fost impuscate mortal, in noaptea de vineri spre sambata, in apropiere de Liege, in estul Belgiei. Femeia, grav ranita in agresiune, care a avut loc in. continuă pe B1

Incident armat in Belgia, soldat cu doi morti, printre care si un copil

Doua persoane, dintre care un baiat in varsta de zece ani, au fost impuscati mortal, iar o femeie a fost grav ranita, in noaptea de vineri spre sambata, in apropiere de Liege, in estul Belgiei, a anuntat sambata agentia Belga, potrivit Mediafax. Agresiunea a avut loc in apropiere de un teren de sport din Vise, a declarat primarul orasului, Marc Neven, citat de Belga. Un barbat asezat intr-o masina a deschis focul asupra unui barbat, unei femei si unui baiat care se intorceau acasa.

Un copil A MURIT intr-un incident armat in Belgia

Doua persoane, dintre care un baiat in varsta de zece ani, au fost impuscati mortal, iar o femeie a fost grav ranita, in noaptea de vineri spre sambata, in apropiere de Liege, in estul Belgiei, a.

Doua persoane au fost impuscate mortal, dintre care si un copil, in urma unui atac armat petrecut in estul Belgiei

Doua persoane, dintre care un baiat in varsta de zece ani, au fost impuscati mortal, iar o femeie a fost grav ranita, in noaptea de vineri spre sambata, in apropiere de Liege, in estul.

Trei morti, intr-un accident de masina in Hunedoara

Trei persoane au murit, vineri seara, in urma unui accident produs in judetul Hunedoara, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un copac, soferul masinii fiind singurul supravietuitor, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.202 seconds )