Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trei morti, intr-un accident de masina in Hunedoara

România Liberă România Liberă,
Trei morti, intr-un accident de masina in Hunedoara

Trei persoane au murit, vineri seara, in urma unui accident produs in judetul Hunedoara, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un copac, soferul masinii fiind singurul supravietuitor, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Jose Cheo Feliciano, o legenda a muzicii salsa, a murit intr-un accident de masina

Cantaretul portorican Jose Cheo Feliciano, o legenda a muzicii salsa, a murit la varsta de 78 de ani, intr-un accident de automobil, joi, in Puerto Rico, relateaza AP.

FOTO VIDEO Trei oameni au murit intr-un accident rutier pe soseaua Hunedoara Calan

Trei oameni au murit, iar un alt hunedorean a fost ranit, intr-un accident rutier petrecut in aceasta seara pe soseaua Hunedoara Calan, la iesirea din satul Hasdat.

Legenda muzicii salsa Jose Feliciano a murit la varsta de 78 de ani, intr-un accident de masina

UPDATE Legenda muzicii salsa Jose Luis Cheo Feliciano a murit la varsta de 78 de ani, in urma unui accident de masina, la Puerto Rico, relateaza Reuters.

Roman mort in Cipru, intr-un accident de munca - presa

Un muncitor roman in domeniul constructiilor a murit marti seara intr-un accident de munca, in satul Frenaros din districtul Famagusta, dupa ce peretii unui sant adanc de aproximativ patru metri s-au surpat peste el in timp ce muncea, relateaza ziarul Cyprus Mail in editia electronica de miercuri, potrivit Mediafax.

Un muncitor roman a murit in Cipru, intr-un accident de munca

Un muncitor roman in domeniul constructiilor a murit marti seara intr-un accident de munca, in Cipru, dupa ce peretii unui sant adanc de aproximativ patru metri s-au surpat peste el in timp ce muncea,.

Doi tineri au fost raniti grav intr-un accident petrecut in intersectia soselei Hunedoara - Calan cu DN 66

Un tanar de 24 de ani si o femeie de aceeasi varsta au fost raniti grav in urma unui accident rutier petrecut pe DN 66, in intersectia cu drumul judetean Hunedoara Calan.

A furat o masina, iar a doua zi a murit intr-un accident in timp ce era urmarit de Politie

Un tanar de 23 de ani a furat o masina marti seara dintr-o benzinarie din Brasov, iar a doua zi a intrat cu autoturismul intr-un TIR parcat pe marginea drumului si a murit. Accidentul a avut loc in timp ce.

Mehedinti: 12 persoane, ranite intr-un accident

Un numar de 12 persoane, intre care un copil de patru ani, au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN6, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova, in care au fost implicate un microbuz de persoane, o autoutilitara si un camion, transmite Mediafax.

Sapte morti intr-un schimb de focuri la frontiera dintre Vietnam si China

Sapte persoane au murit, vineri, intr-un schimb de focuri intre politia de frontiera din Vietnam si imigranti chinezi, la un punct de trecere dintre cele doua tari. Saisprezece chinezi - zece barbati,.

Sapte morti, intr-un schimb de focuri la granita dintre Vietnam si China

Doi politisti de frontiera vietnamezi si cinci imigranti chinezi au murit,vineri, intr-un schimb de focuri, la un punct de trecere a fontierei dintre cele doua tari, anunta autoritatile vietnameze, citate de AFP, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )