Libnet.ro
UNICEF

22:45

Incident NAVAL intre Spania si Marea Britanie. Doua nave s-au confruntat in apele Gibraltarului

B1 B1,
Incident NAVAL intre Spania si Marea Britanie. Doua nave s-au confruntat in apele Gibraltarului

Guvernul din Gibraltar a acuzat ca o nava militara spaniola a incalcat apele teritoriale. Potrivit unei postari pe Twitter a Guvernului din Gibraltar, nava este una de patrulare Infanta Cristina, anunta . continuă pe B1

Teritoriul pe care l-ar putea pierde Marea Britanie dupa Brexit

Iesirea din Uniunea Europeana o poate costa pe Marea Britanie un teritoriu strategic. UE a pus viitorul Gibraltar in joc in cadrul negocierilor Brexit.Spania va trebui sa dea unda verde pentru ca.

Cati romani lucreaza in Marea Britanie si ce se va intampla cu ei dupa Brexit

Peste 230. 000 de romani lucreaza in Marea Britanie, ocupand locul altreilea ca nationalitate, dupa irlandezi 322. 000) si polonezi916. 000), cei mai multi imigranti romani muncind in domenii precumproductie, retail si sanatate, scrie Bloomberg, citat de Mediafax.   Ceimai multi muncitori imigranti sunt din Polonia 916. 000), urmati deIrlanda 322. 000), Romania 233. 000), Portugalia 219. 000), Italia192. 000) si Franta 165. Productia 307. 000), retailul 261. 000),sanatatea si sectorul social 225. 000) reprezinta domeniile undelucreaza, in Marea Britanie, cei mai multi europeni care nu au cetatenie britanica.

O banda de romani, condamnata la peste 50 de ani de detentie, in total, pentru jafuri de milioane de lire in Marea Britanie

Membri ai unei grupari de crima organizata originara din Romania au fost condamnati la peste 50 de ani de inchisoare in total, in Marea Britanie. Acestia au fost gasiti vinovati de furtul de bunuri in valoare de peste trei milioane de lire sterline in raiduri planificate meticulous, relateaza Daily Mail.

FedCup: S-au pus in vanzare biletele pentru meciul Romania vs Marea Britanie, de la Mamaia

Federatia Romana de Tenis a anuntat, marti n. r. 4 aprilie), ca au fost puse in vanzare biletele pentru partida dintre Romania si Marea Britanie, contand pentru barajul de mentinere in Grupa Mondiala II a FedCup. Meciurile vor avea loc in zilele de 22 si 23 aprilie, la Tenis Club IDU din Mamaia.

Mircea Geoana, despre ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Ce categorie va fi cea mai afectata

Mircea Geoana a comentat in emisiunea News Magazine ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie dupa Brexit.Fostul ministru de Externe crede ca romanii cu studii medii vor fi cei.

Brexit: Germania impune prima conditie in negocierile cu Marea Britanie - 'Daca vom afla asa ceva, va fi sfarsitul comportamentului bun al UE

Detlef Seif, un apropiat al cancelarului german Angela Merkel avertizeaza Marea Britanie ca va putea avea acces la piata Uniunii Europene dupa Brexit, doar daca va accepta conditiile stabilite de Bruxelles,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )