Libnet.ro
UNICEF

21:00

Incident scandalos la Australian Open: Venus Williams, tinta remarcilor rasiste ale unui comentator de la ESPN. Cum a reactionat televiziunea americana dupa acest episod (VIDEO)

B1 B1,
Incident scandalos la Australian Open: Venus Williams, tinta remarcilor rasiste ale unui comentator de la ESPN. Cum a reactionat televiziunea americana dupa acest episod (VIDEO)

Doug Adler, analist sportiv pentru ESPN cu multi ani in domeniu, a fost inlaturatde postul EPSN in timpul turneului de la Australian Opendupa ce in timpul unui meci disputat de. continuă pe B1

Australian Open: Serena Williams, in control total - Calificare fara probleme in optimi

Serena Williams cap de serie numarul doi) s-a calificat, sambata, in optimile de la Australian Open, dupa ce a castigat fara nicio emotie partida cu Nicole Gibbs, scor 6-1, 6-3. In urmatoarea partida, Serena o va intalni pe Barbora Strycova Cehia - 16 WTA).

Australian Open: Angelique Kerber, Venus Williams si Garbine Muguruza au acces in optimile de finala (Rezultatele zilei)

Favoritele Angelique Kerber 1), Venus Williams 13) si Garbine Muguruza 7) s-au calificat in optimile de finala ale turneului Australian Open, dupa ce s-au impus in partidele disputate vineri la Melbourne. Elina Svitolina, cap de serie numarul 11, a fost eliminata in turul trei de Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 27 WTA).

Australian Open 2017: Cum si-a explicat fapta comentatorul carea comparat-o pe Venus Williams cu o gorila!

Fanii lui Venus Williams 37 de ani), castigatoare a sapte titluri de Grand Slam, au ripostat pe retele de socializare, dupa ce un comentator a numit-o gorila, chiar la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, in optimi dupa ce a castigat duelul generatiilor cu Alexander Zverev - Meci spectacol de cinci seturi si peste patru ore

Rafael Nadal ne-a adus aminte, in unele momente ale meciului cu Alexander Zverev, de jucatorul care era imbatabil in defensiva si care facea diferenta cu al sau forehand cu mult topspin. Ibericul s-a calificat in optimile Australian Open dupa un meci electrizant cu talentatul Zverev junior, Rafa castigand, sambata, un duel al generatiilor. Dupa patru ore si cinci minute, Nadal l-a depasit pe german in cinci seturi, scor 4-6, 6-3, 6-75), 6-3, 6-2.

Australian Open 2017:Begu si Tecau s-au calificat in optimile probei de dublu mixt. Olaru si Savciuc, eliminate in turul doi

Perechea Irina Begu/Horia Tecau s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Australian Open: Raluca Olaru, eliminata in turul doi la dublu

Perechea Raluca Olaru/Olga Savciuk Romania/Ucraina) a fost eliminata, sambata, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam Australian Open.

Australian Open: Irina Begu si Horia Tecau s-au calificat in optimile probei de dublu mixt de la Melbourne

Perechea Irina-Camelia Begu/Horia Tecau s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

A dat lovitura! Ce se intampla in cariera Soranei Cirstea dupa ce a ajuns in optimi la Australian Open

Sorana Carstea este pentru prima data in optimi la Australian Open, fiind in acest moment intre cele mai bune 16 jucatoare prezente la Melbourne.

Garbine Muguruza, adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Garbine Muguruza, cap de serie 7, va fi adversara Soranei Cirstea in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2017.

Sorana Cirstea, sustinuta SUPERB in meciul de la Australian Open. Cine s-a aflat in TRIBUNA (VIDEO)

Sorana Cirstea a reusit sa se califice in premiera in optimile turneului de la Australian Open. Romanca a invins-o in doua seturi pe americanca Alison Riske, scor 6-2, 7-6.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )