Libnet.ro
UNICEF

07:15

Incident socant la Disney World. Copil de doi ani, inhatat de un crocodil sub privirile disperate ale parintilor

Antena3 Antena3,
Incident socant la Disney World. Copil de doi ani, inhatat de un crocodil sub privirile disperate ale parintilor

Politia comitatului Orange Florida, SUA) cauta un copil de doi ani care a fost tras in apa de un aligator in apropiere de complexul de recreere si de spa, Disneys Grand Floridian, au informat. continuă pe Antena3

O asistenta sociala din Braila a beneficiat ilegal timp de doi ani de salariul integral. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

O femeie din Braila a beneficiat doi ani la rand de un salariu de asistent social, chiar daca persoana pe care ar fi trebuit sa o ingrijeasca murise intre timp, potrivit Digi24. Mama femeii a.

Maria Sarapova a facut apel la TAS la suspendarea de doi ani pentru dopaj

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, suspendata doi ani dupa ce a fost depistata pozitiv cu meldonium, a facut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Revolutia Mercedes-Benz: Toate masinile marcii vor fi electrificate. Investitii de 14,5 miliarde euro in doi ani

Investitii de 14,5 miliarde euro in urmatorii doi ani si masini electrificate in toata gama asa se rezuma revolutia automobilului, in viziunea Mercedes-Benz. Modelul GLC va primi si motorizare pe hidrogen tehnologie cu pile de combustie), va fi lansata o noua arhitectura de vehicul pentru masinile Mercedes-Benz cu baterii, iar marca smart va deveni prima din lume care va oferi intreaga sa gama atat cu motorizari cu ardere interna, cat si cu motorizari electrice.

Dramatic! O fetita de doi ani si opt luni a murit, dupa ce a cazut intr-o hazna

Drama intr-o familie din satul Talpigi, judetul Galati. Scapata din ochi pentru cateva momente de parinti, o fetita de doi ani si opt luni a avut parte de un sfarsit tragic.

Doi ani si jumatate de inchisoare pentru mesaje postate pe Facebook

Un american a fost condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare pentru ca a postat mai mult de 27 de milioane de mesaje spam pe conturile de Facebook ale altor persoane. Pe langa perioada de detentie, instanta din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )