Libnet.ro
UNICEF

00:07

Maria Sarapova a facut apel la TAS la suspendarea de doi ani pentru dopaj

Adevărul Adevărul,
Maria Sarapova a facut apel la TAS la suspendarea de doi ani pentru dopaj

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, suspendata doi ani dupa ce a fost depistata pozitiv cu meldonium, a facut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. continuă pe Adevărul

Maria Sharapova a facut apel la TAS. Vrea sa joace la Rio

Jucatoarea Maria Sharapova a contestat suspendarea de doi ani pentru dopaj cu apel la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne si spera sa primeasca dreptul de a evolua la Jocurile Olimpice de la Rio.

Revolutia Mercedes-Benz: Toate masinile marcii vor fi electrificate. Investitii de 14,5 miliarde euro in doi ani

Investitii de 14,5 miliarde euro in urmatorii doi ani si masini electrificate in toata gama asa se rezuma revolutia automobilului, in viziunea Mercedes-Benz. Modelul GLC va primi si motorizare pe hidrogen tehnologie cu pile de combustie), va fi lansata o noua arhitectura de vehicul pentru masinile Mercedes-Benz cu baterii, iar marca smart va deveni prima din lume care va oferi intreaga sa gama atat cu motorizari cu ardere interna, cat si cu motorizari electrice.

Dramatic! O fetita de doi ani si opt luni a murit, dupa ce a cazut intr-o hazna

Drama intr-o familie din satul Talpigi, judetul Galati. Scapata din ochi pentru cateva momente de parinti, o fetita de doi ani si opt luni a avut parte de un sfarsit tragic.

O fetita de doi ani si opt luni din judetul Galati a murit dupa ce a cazut intr-o hazna

O fetita de doi ani si opt luni din Tecuci a murit, sambata, dupa ce a cazut intr-o hazna, copila fiind scoasa de mama ei si transportata cu ambulanta la spitalele din Tecuci si Galati. Ulterior, ea a fost transferata la Bucuresti, dar a decedat in scurt timp.

Galati: O fetita de doi ani a decedat dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei

O fetita de doi ani si opt luni din localitatea galateana Talpigi a murit, sambata, dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei, relateaza Agerpres.

O fetita de doi ani a murit cazand in hazna

O fetita de doi ani si opt luni din localitatea galateana Talpigi a murit sambata, dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )