Libnet.ro
UNICEF

15:30

Incident socant in Marea Britanie! Un copil de trei ani a fost atacat cu acid

Antena3 Antena3,
Incident socant in Marea Britanie! Un copil de trei ani a fost atacat cu acid

Un copil de trei ani a fost atacat cu acid intr-un magazin din Marea Britanie. Incidentul a avut loc sambata dupa-amiaza. Politistii au fost solicitati sa intervina imediat, conform BBC. Baiatul a. continuă pe Antena3

Poveste cutremuratoare in judetul Iasi. Un copil de trei ani a fost grav ranit dupa ce a fost violat in WC de fratele sau

Judecatoria Raducaneni a dispus arestarea preventiva a unui minor acuzat ca si-ar fi violat propriul frate, in varsta trei ani.

Un roman i-a oferit savarine vecinului sau din Marea Britanie. Reactia barbatului a fost incredibila si a devenit virala pe retelele de socializare

Un barbat din Marea Britanie a povestit pe Twitter cum un vecin al sau, roman, incantat ca a gasit acolo, pentru prima data savarina, a cumparat toate prajiturile de acest fel dintr-un magazin si i-a oferit s.

Atac cu acid! Un baietel de trei ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe fata. Autoritatile sunt in ALERTA

Un copil, in varsta de trei ani, a fost atacat cu acid pe fata de catre trei tineri in Worcester, Marea Britanie. Politia locala crede ca atacul ar fi unul deliberat, desi nu se stie ce motiv ar fi avut.

Marea Britanie trimite pentru prima data o femeie de culoare in finala Miss Universe FOTO

Premiera la Miss Univers in Marea Britanie. Pentru prima data in 66 de ani, o tanara de culoare a fost desemnata castigatoare a renumitului concurs de frumusete.

Marea Britanie trimite pentru prima data in finala Miss Universe o femeie de culoare FOTO

Premiera la Miss Univers in Marea Britanie. Pentru prima data in 66 de ani, o tanara de culoare a fost desemnata castigatoare a renumitului concurs de frumusete.

Marea Britanie: Regatul Unit va refuza sa plateasca UE factura pentru Brexit n absenta unui acord comercial

Marea Britanie nu va plati factura separarii de Uniunea Europeana decat in conditiile unui acord comercial, a declarat noul ministru britanic pentru Brexit, Dominic Raab, intr-un interviu publicat duminica de Sunday Telegraph, relateazaAgerpres, citand AFP.

Dezvaluire incredibila despre serviciile secrete din Marea Britanie. Folosesc minori pe post de spioni

Spioni britanici minori, uneori si cu varste sub 16 ani, colaboreaza cu politia si serviciile secrete ale Marii Britanii pentru combaterea si depistarea unor fapte precum cele legate de terorism, trafic cu.

Cazul Skripal: Cine ar fiautoriiatacului neurotoxic din Marea Britanie, in urma caruia fostul spion rus si fiica sa au fost raniti

Autoritatile britanice cred ca au reusit sa-i identifice pe presupusii autori ai atacului neurotoxic de la Salisbury, in urma caruia fostul spion rus Serghei Skripal si fiica sa, Iulia, au fost raniti, a.

New York: Doi copii, atacati de rechini n primul incident de acest fel din ultimii 70 de ani

Doi copii au fost atacati miercuri de rechini, pe coasta Long Island din statul american New York, fiind primul incident de acest gen din ultimii 70 de ani, relateaza BBC, citat de Mediafax. Cele doua incidente, in care au fost implicati o fata in varsta de 12 ani si un baiat in varsta de 13 ani, s-au petrecut la distanta de cativa kilometri, in golful Fire Island.

Tomograful care sta degeaba de trei ani la Vatra Dornei. Ce piedici birocratice marunte impiedica folosirea aparatului

In 2015, Spitalul din Vatra Dornei a primit de la Spitalul Judetean Suceava un tomograf. Aparatul n-a fost folosit pana in prezent deoarece n-au existat fonduri pentru amenajarea unui spatiu care sa fie autorizat de catre Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )