Libnet.ro
UNICEF

13:30

Incident socant in trafic! Doi copii au cazut din portbagajul unei masini, in fata altor automobile - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incident socant in trafic! Doi copii au cazut din portbagajul unei masini, in fata altor automobile - VIDEO

Doi copii au cazut din portbagajul unei masini, chiar in fata altor automobile. Incidentul a avut loc pe o strada din orasul Soci din Rusia, potrivit publika. md. Primul copil a fugit imediat de pe strada,. continuă pe Antena3

Incident socant la o nunta din Spania, unde un jihadist a incercat sa-l atace pe preot! Ce s-a intamplat dupa ce a strigat in biserica Allah e mare!

Incident socant la o nunta din Spania, unde un jihadist a incercat sa-l atace pe preot! Ce s-a intamplat la scurt timp dupa ce a inceput sa strige Allah e mare! in.

Incident socant pe aeroport! Pasagerii au sarit dintr-un avion, dupa o amenintare cu bomba

Incident socant intr-un aeroport din Australia, unde mai multi pasageri au sarit dintr-un avion, duppa ce au descoperit la bord un bilet de amenintare cu bomba, scrie Reuters. Toti cei 42 de pasageri.

Accident cu sase raniti produs la Suceava de un sofer ce a intrat cu masina pe contrasens. Doi copii se afla printre raniti

Un hunedorean de 30 de ani a intrat cu masina pe contrasens, lovind autoturismul unui botosanean, la Ilisesti, in judetul Suceava. Din accident a rezultat ranirea a sase persoane, printre care se numara si doi copii de cinci si noua ani.

Accident grav intr-o intersectie din Ploiesti. Cinci persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital

Cinci persoane, printre care si doi copii, au ajuns, duminica, la spital, dupa ce cele doua masini in care se aflau s-au ciocnit intr-o intersectie din Ploiesti. Din primele cercetari a.

Accident rutier intr-o intersectie din Ploiesti. Cinci persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital

Cinci persoane, intre care si doi copii, au ajuns, duminica, la spital, dupa ce doua masini s-au ciocnit intr-o intersectie din Ploiesti.

FOTO. Identitatile a doi dintre teroristii din Londra, facute publice. Cine sunt Khuram Shazad Butt si Rachid Redouane. Unul dintre ei avea cetatenie britanica. Cei 12 suspecti retinuti in Barking, unde locuiau si atacatorii, au fost eliberati

Politia a anuntat identitatea a doi dintre atacatori. Este vorba despre Khuram Shazad Butt si Rachid Redouane, amandoi din Barking, situat in estul Londrei. Numele celui de-al treilea atacator nu a fost anuntat, potrivit The Guardian si BBC News.

Politia britanica i-a identificat pe doi dintre atacatorii din centrul Londrei - FOTO

Politia britanica a anuntat, luni, ca Rachid Redouane si Khuram Shazad Butt au fost identificati drept doi dintre autorii atacului terorist de sambata din centrul Londrei, in urma caruia sapte.

Politia britanica a anuntat numele a doi dintre atacatorii din Londra. Ei locuiau in cartierul Barking, unde au fost arestate alte 12 persoane. Unul era pakistanez, cu cetatenie britanica

Politia a anuntat identitatea a doi dintre atacatori. Este vorba despre Khuram Shazad Butt and Rachid Redouane, amandoi din Barking, situat in estul Londrei. Numele celui de-al treilea atacator nu a fost anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )