Libnet.ro
UNICEF

06:45

Incident socant in Vrancea! O femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost lovita de un camion si proiectata in fata unei alte masini

Antena3 Antena3,
Incident socant in Vrancea! O femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost lovita de un camion si proiectata in fata unei alte masini

O femeie si-a pierdut viata intr-un mod cumplit, dupa ce a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis, in zona localitatii Golesti, din judetul Vrancea. Pe DN 2-E85 km 178 +2. continuă pe Antena3

Sibiu: O persoana si-a pierdut viata in urma unui accident. Traficul pe DN1 este blocat

Circulatia rutiera este blocata, duminica dimineata, pe DN 1, in judetul Sibiu, in urma unui accident in care au fost implicate un autoturism si un TIR, iar o femeie si-a pierdut viata.

Ikea face un apel catre clientii care au cumparat dulapuri, dupa ce opt copii si-au pierdut viata

Ikea a facut un apel pentru 29 de milioane de clienti care au cumparatdulapuri si toalete ale companiei,dupa ce opt copii si-au pierdut viata din cauza acestor obiecte. Potrivit Daily Mail, moartea.

Atentat sinucigas in Irak. Zeci de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 21 de persoane si-au pierdut viata si alte 40 au fost ranite in Irak intr-un atac sinucigas cu masina-capcana in apropiere de o piata aglomerata din orasul Tuz Khurmatu, la sud de.

Soferul care si-a pierdut viata in accidentul produs pe E 574 se afla in timpul serviciului. Ce l-ar fi putut salva

Barbatul de 39 ani care si-a pierdut viata duminica, 19 noiembrie 2017, intr-un accident rutier produs pe drumul european E 574, in judetul Olt, era in timpul programului de lucru.

Accident TERIBIL intr-o CARIERA de calcar. Trei muncitori si-au pierdut viata (FOTO)

Trei barbati au murit, luni seara, dupa ce un mal de piatra s-a prabusit peste ei, intr-o cariera de calcar din raionul Criuleni din Republica Moldova. Premierul Pavel Filip a convocat o sedinta de.

Accident intr-o cariera de calcar din Republica Moldova - trei muncitori si-au pierdut viata

Trei barbati au murit, luni seara, dupa ce un mal de piatra s-a prabusit peste ei, intr-o cariera de calcar din raionul Criuleni din Republica Moldova. Premierul Pavel Filip a convocat o sedinta de urgenta la Guvern si a dispus efectuarea unor controale la toate minele din tara, scrie Deschide. md.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )