Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, refuza sa demisioneze dupa votul pentru Brexit

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, refuza sa demisioneze dupa votul pentru Brexit

Jeremy Corbyn, liderul principalei formatiuni politice de opozitie din Marea Britanie, Partidul Laburist, a afirmat sambata ca va rezista oricarei incercari de inlaturare a sa de la conducerea laburistilor dupa ce regatul a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, politicianul invocand sprijinul puternic de care el se bucura in randul membrilor partidului, relateaza Reuters si Agerpres. continuă pe Hotnews

BREXIT. NIgel Farage: Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala

Dupa aflarea rezultatului Brexit-ului, liderul Partidului pentru Independenta Regatului Unit UKIP), Nigel Farage, a comentat ca Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala pentru a marca astfel votul sau istoric pentru parasirea Uniunii Europene, .

BREXIT. Extremistii din Italia saluta referendumul din Marea Britanie si anunta ca e randul lor

Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia,.

Brexit: Referendum in Marea Britanie:Un sondaj YouGov da 52% voturi pentru ramanerea in UE / Expertii avertizeaza ca sondajul YouGov trebuie tratat cu precautie / Participarea la vot estimata la peste 80%

Sectiile de vot s-au inchis joi seara in Marea Britanie, la ora 21:00 GMT vineri, 24:00, ora Romaniei) pentru referendumul privind apartenenta Regatului Unit la Uniunea Europeana, transmite Reuters. Un sondaj on-line efectiat in ziua scrutinului cu 5. 000 de oameni de YouGov sugereaza ca partea IN ar avea 52%, potrivit BBC online. Expertii politologi britanici avertizeaza ca sondajul trebuie tratat cu precautie. Primele rezultate partiale urmeaza sa apara in jurul orei 3-4 ora Romaniei. De urmarit in special rezultatele din regiunile Sunderland si Stockport care vor indica tendinta rezultatului final. UPDATE Ora 01:10 Sky News: Miscarea favorabila mentinerii Marii Britanii in Uniunea Europeana are un avans semnificativ, conform proiectiilor realizate de postul Sky News, situatie confirmata de liderul ultranationalist Nigel Farage, favorabil parasirii Blocului comunitar.

BREXIT Romanii nerezidenti din Marea Britanie sunt speriati

Marea Britanie s-a desprins de blocul comunitar, asa ca vin vremuri tulburi pentru romanii care muncesc sau studiaza acolo, dar si pentru cei care isi faceau planuri sa ajunga in Regat. Telefoanele au sunat continuu la asociatiile de romani pentru a afla care sunt consecintele imediate. O stare de relativa panica este printre romanii care nu au documente de resedinta in Marea Britanie, observa TVR.

BREXIT: cum au vazut artistii din toata lumea referendumul din Marea Britanie

Numerosi graficieni au publicat desene prin care evidentiaza situatia din Marea Britanie, in urma referendumului pentru BREXIT. Nu putini sunt cei care carora nu le vine sa creada ce-au facut, dupa ce Marea Britanie a votat sa iasa din Uniunea Europeana. inainte de toate, insa, trebuie sa stiti ca acesta este, de fapt, un vot consultativ, [].

Grupul Educativa: Statutul europenilor care studiaza in UK nu se va schimba in urmatorii 2-3 ani/ Pe termen lung, lumea academica din Marea Britanie are incredere in influenta ei asupra politicilor economice si sociale

Statutul tinerilor europeni care studiaza si vor incepe sa studieze anul acesta in Marea Britanie nu ar trebui sa se schimbe in urmatorii 2-3 ani, perioada in care Marea Britanie va negocia cu Uniunea Europeana iesirea din grupul comunitar, considera Bogdan Kochesch, reprezentant al grupului Educativa, specializat in servicii educationale. Acesta mai arata ca, pe termen lung, lumea academica din Regat, care are in frunte principalele universitati din tara,are incredere in influenta ei asupra politicilor economice si sociale, astfel incat statutul studentilor din statele UE sa nu se schimbe substantial dupa Brexitul efectiv.

BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

Cei 8. 000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, pentru Agerpres, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba.

The Times: Imigranti ilegali au patruns in Marea Britanie cu pasapoarte romanesti false

Ioan Mircea Pascu: Romania a devenit o tinta pentru Marea Britanie *Scandalul pasapoartelor romanesti false - un razboi hibrid, apreciaza europarlamentarul Migranti ilegali din Rusia, Ucraina si alte state si-au cumparat dreptul sa traiasca in Marea Britanie folosind documente false, produse de o retea infractionala internationala, potrivit unei investigatii The Times. Conform publicatiei, banda incasa 1. 000 de lire de sterline pentru furnizarea unui pasaport romanesc, care ii permitea cumparatorului sa lucreze in orice stat membru UE.

BREXIT 2 milioane de semnatari pentru un nou referendum in Marea Britanie

La doar doua zile dupa votul pentru a iesi din Uniunea Europeana, peste 2 milioane de britanici si rezidenti in Marea Britanie au semnat o petitie, cerand un al doilea vot si fortand parlamentarii sa ia in considerare cel putin o dezbatere pe aceasta tema, relateaza Reuters, via Agerpres.

Consecintele Brexitului pentru Premier League: Christian Eriksen, primul fotbalist care anunta ca vrea sa plece din Marea Britanie

Christian Eriksen, jucator la Tottenham, este primul jucator care a anuntat ca vrea sa plece din Marea Britanie in urma referendumului de joi in care s-a votat iesirea din Uniunea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )