Libnet.ro
UNICEF

22:45

Incidente violente intre suporterii maghiari, jandarmi si presa, in Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Incidente violente intre suporterii maghiari, jandarmi si presa, in Bucuresti.

Trei elicoptere ale MAI vor survola drumul suporterilor maghiari spre Gara de Nord. ---- Meciul s-a terminat. Suporterii unguri vor fi escortati pana la Gara de Nord. 400 de suporteri au fost evacuati. CITITI SI: Meciul Romania - Ungaria. Autoritatile de la Budapesta le recomada romanilor sa nu actiunoneze pe criterii etnice Un suporter roman a fost dus la spital cu mai mult leziuni craniene. Mai multi suporteri romani ii acuza pe jandarmi ca i-au batut desi erau . continuă pe România Liberă

Incidente violente intre suporterii maghiari, jandarmi si presa in centrul Capitalei.

Incidente violente au loc, vineri, in Centrul Istoric din Bucuresti, in care sunt implicati suporteri maghiari aflati la barurile din zona, la fata locului intervenind echipajele de jandarmi, informeaza Mediafax. Suporterii au aruncat cu sticle si pietre, fortele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene pentru evacuarea acestora. In jurul orei 15. 20, jandarmii i-au scos pe suporterii unguri din Centrul Istoric si i-au dus spre autobuzele care urmeaza sa ii transporte la Arena Nationala. In .

Incidente violente intre suporterii maghiari, jandarmi si presa in centrul Capitalei. ...

Mai multi suporteri au ajuns la Arena Nationala. Au fost aruncate fumigene. Angajatii teraselor din Centrul Vechi, care strang cioburile si mobilierul rupt dupa conflictul dintre fanii unguri si trupele de jandarmi, spun ca nu au vazut niciodata suporteri atat de violenti, desi in localurile lor s-au perindat, pana acum, mii de sustinatori straini ai echipelor de fotbal. CITITI: Angajatii din Centrul Istoric: Nu am vazut suporteri atat de violenti precum cei unguri ---- Un grup de .

Incidente violente intre suporterii maghiari, jandarmi si presa in centrul Capitalei si pe ...

Doua grupuri de suporteri romani s-au batut in peluza, la Arena Nationala, inainte de inceperea meciului Romania - Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, potrivit Mediafax. ---- Suporterii unguri de la peluza dinspre strada Pierre de Coubertain a Arenei Nationale au incercat sa treaca de cordonul de securitate si sa patrunda la Tribuna 1, fortele de ordine fiind nevoite sa intervina, cu aproximativ o ora inainte de meciul Romania-Ungaria, din preliminariile CM-2014, .

VIOLENTE in Centrul istoric si Gara de Nord intre suporterii maghiari si jandarmi. Jandarmeria a intervenit in forta

Update 16. 20 - inca 1. 500 de suporteri maghiari au ajuns in Bucuresti cu trenul. La Gara de Nord au izbucnit alte violente intre fani si jandarmi, acestia din urma fiind nevoiti sa intervina in.

Bucurestiul sub asediu: Incidente violente intre suporteri si jandarmi in Pantelimon.

UPDATE Jandarmeria Capitalei anunta ca suporterii carea i-au atacat pe jandarmi in cartierul Pantelimon erau romani, potrivit Mediafax. Un grup de aproximativ 400 suporteri romani, se indrepta spre zona destinata suporterilor unguri. Pentru a se evita intalnirea celor doua grupuri, jandarmii le-au comunicat fanilor romani sa isi schimbe traseul, moment in care acestia au devenit violenti si au inceput sa arunce cu pietre, o parte a acestora lovind autoturisme parcate in zona. Fortele de .

VIOLENTE in Centrul istoric intre suporterii maghiari si jandarmi. Jandarmeria intervine in forta

35 - Incidente violente au loc, vineri, in Centrul Istoric din Bucuresti, in care sunt implicati suporteri maghiari aflati la barurile din zona, la fata locului intervenind echipajele de.

Incident in Gara de Nord intre suporterii maghiari si un roman care le-a fluturat ...

In Gara de Nord a avut loc un incident intre suporterii maghiari si un roman care le-a fluturat ostentativ steagul tricolor. Conflictul a fost aplanat de fortele de ordine detasate in zona, potrivit Mediafax. In jurul orei 8. 00, un grup de aproximativ 300 de suporteri unguri au ajuns in Gara de Nord, unde au inceput sa cante si sa scandeze lozinci de sustinere a adversarei Romaniei din preliminariile CM 2014. Un tanar aflat in zona a inceput sa fluture ostentativ in fata maghiarilor un drapel .

Incident in Gara de Nord intre suporterii maghiari si un roman care le-a fluturat tricolorul

Fortele de ordine au intervenit, vineri dimineata, in Gara de Nord pentru a aplana un conflict izbucnit intre mai multi suporteri maghiari sositi la Bucuresti cu trenul si un roman care le-a fluturat prin fata tricolorul Romaniei.

Incidente intre suporterii maghiari si romani in Centrul Vechi: Alti 18 suporteri din Vaslui, dati jos din tren la Buzau

Mai multi suporteri ai echipei nationale din Vaslui au fost dati jos din trenul care circula spre Bucuresti, in gara Buzau. Cei 18 suporteri circulau fara bilet si ar fi facut scandal. intrucat 4 dintre ei.

Bataie intre suporterii maghiari si romani, in Centrul Vechi din Capitala. Cinci dintre oaspetii zgomotosi au fost retinuti de politisti

45 - Cinci suporteri maghiari au fost retinuti si sanctionati pentru tulburarea linistii si ordinii publice dupa ce s-au luat la bataie, noaptea trecuta, cu un grup de romani, in Centrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )