Libnet.ro
UNICEF

14:30

INCREDIBIL de frumoasa! Cine este si cum arata femeia cu care MIRCEA RADU s-a casatorit DIN DRAGOSTE (FOTO)

B1 B1,
INCREDIBIL de frumoasa! Cine este si cum arata femeia cu care MIRCEA RADU s-a casatorit DIN DRAGOSTE (FOTO)

Mircea Radu e unul dintre cei mai norocosi barbati din showbiz-ul autohton: are o sotie superba si o familie de invidiat! Mircea Radu si Raluca Olaru au devenit oficial un cuplu in 2013, unindu-si. continuă pe B1

Femeia care a agresat doi politisti intr-un mall din Sectorul 2, sub control judiciar pe 60 de zile

Femeia care a agresat vineri seara doi politisti intr-un mall din Sectorul 2 al Capitalei si a refuzat sa se legitimeze, dupa ce oamenii legii au intervenit in urma unei sesizari ca aceasta si-ar fi lovit copilul minor, a fost plasata sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, scrie Agerpres.

Femeia care a agresat doi politisti intr-un mall din Bucuresti, sub control judiciar pe 60 de zile

Femeia care a agresat vineri seara doi politisti intr-un mall din Sectorul 2 al Capitalei si a refuzat sa se legitimeze, dupa ce oamenii legii au intervenit in urma unei sesizari ca aceasta si-ar fi.

INCREDIBIL de frumoasa! Cum arata femeia cu care MIRCEA RADU s-a casatorit DIN DRAGOSTE (FOTO)

Mircea Radu e unul dintre cei mai norocosi barbati din showbiz-ul autohton: are o sotie superba si o familie de invidiat! Mircea Radu si Raluca Olaru au devenit oficial un cuplu in 2013, unindu-si.

Cum arata si cine este noul iubit al Ancai Lungu! Primele imagini cu noul cuplu: PENTRU EL SI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1 (FOTO)

In vara a divortat de sot, iar la inceputul anului a divortat si de televiziunea care a consacrat-o. Frumoasa prezentatoare a Observatorului de weekend, Anca Lungu, a inceput anul 2018 cu schimb.

PENTRU EL SI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1! Cum arata si cine este noul iubit al Ancai Lungu! PRIMELE IMAGINI cu noul cuplu (FOTO)

In vara a divortat de sot, iar la inceputul anului a divortat si de televiziunea care a consacrat-o. Frumoasa prezentatoare a Observatorului de weekend, Anca Lungu, a inceput anul 2018 cu schimb.

Premiile GRAMMY 2018: S-a aflat cine este marele castigator. Gestul lui Jay-Z dupa ce nu a primit niciun premiu (VIDEO)

Cea de-a 60-a editiie a Premiilor Grammy a avut loc duminica seara la New York. Principalul premiu a fost castigat de starul RB Bruno Mars, care le-a refuzat astfel rapperilor Kendrick Lamar si Jay-Z.

Cine este Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, surprins in repetate randuri facand greseli gramaticale si de limba

Valentin Popa s-a nascut pe 12 iulie 1964 si este profesor universitar doctor inginer. A absolvit Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor in 1989. Din 2009 pana in prezent a fost conducator de doctorat pentru domeniul sau, potrivit news. ro. Este profesor universitar din 2005 si preda Sisteme de intrare-iesire, Sisteme de identificare, Dispozitive si circuite electronice. Valentin Popa este cel care i-a propus ironic ambasadorului rus Valeri Kuzmin sa colaboreze pentru a imbunatati sistemul de franare al tancurilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )