Libnet.ro
UNICEF

10:30

Independentul Alin Moldoveanu a castigat alegerile la Campina in cele mai multe sectii din oras

Adevărul Adevărul,
Independentul Alin Moldoveanu a castigat alegerile la Campina in cele mai multe sectii din oras

Alin Moldoveanu, candidat independent pentru functia de primar al municipiului Campina, a castigat alegerile in cele mai multe sectii de vot din oras, conform numaratorii paralele. continuă pe Adevărul

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde: in Bucuresti, Alianta PNL-USR PLUS castiga cele mai multe primarii de sector. PSD ramane cu un singur mandat de primar

Potrivit exit poll-ului, realizat de casa de sondare CURS-Avangarde, date valabile pentru ora 19. 30candidatii sustinuti de alianta PNL-USR PLUS au castigat alegerile pentru Primariile din Sectorul 1, Sectoru.

Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova cu un scor de 60%

PNL ar fi obtinut o victorie categorica la presedintia CJ Prahova. Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile locale detasat, cel putin asa sustineRares Bogdan intr-o interventie televizata.

Ion Aliman a castigat alegerile pentru Primaria Deveselu, desi a murit in urma cu 10 zile. Electoratul l-ar fi votat intr-un procent covarsitor

Ion Aliman, candidatul PSD, a castigat alegerile pentru functia de primar al localitatii Deveselu, desi a decedat cu 10 zile in urma. Social-democratii si-au concentrat campania spre a convinge electoratul sa.

Primarul mort de la Deveselu a castigat alegerile. Ion Aliman a murit in urma cu 10 zile, de Covid-19

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al localitatii Deveselu, a castigat alegerile, desi a decedat cu 10 zile in urma.

Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei. Cate milioane de lei s-au cheltuit doar azi

Astazi, 27 septembrie 2020, romanii au mers la vot la scrutinul de Alegeri Locale. Romania, in plina pandemie, a trebuit sa scoata sume considerabile din buzunar pentru organizarea alegerilor. Presedintele BEC a declarat ca pandemia a dublat costurile pentru alegerile locale de astazi. Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei Constantin Mituletu Buica, presedintele .

Gabriela Firea prezinta cele mai importante proiecte de infrastructura ale Capitalei. Primarul general propune, printre altele, realizarea pasajelor Petricani si Andronache (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei si candidata PSD pentru un nou mandat la alegerile de duminica, a prezentat cele mai importante proiecte de infrastructura ale Bucurestiului, care vor.

Cele mai cancerigene alimente pe care romanii le consuma des. Cat rau iti fac, de fapt

Avertisment ingrijorator pentru romani! Specialistii au dezvaluit care sunt cele mai cancerigene alimente. Din nefericire, pe lista apar multe produse pe care romanii le consuma des, chiar zilnic. Ce boli cauzeaza? Top 5 cele mai cancerigene alimente. Multi romani le consuma zilnic Cosul de cumparaturi al romanilor este plin de alimente cancerigene. Specialistii au facut .

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Bucuresti Vaslui, judetul cu peste 100 de noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 209 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce Vaslui deschide topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri - 104.

Ungaria, victima unuia dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria tarii. Serviciile bancare si cele de telecomunicatii, lovite de hackeri

Ungaria s-a confruntat cu unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice care au avut vreodata loc pe teritoriul tarii. Atacul de joi a fost lansat de ae servere din Rusia, China si Vietnam si a vizat unele.

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )