Libnet.ro
UNICEF

17:30

India: Un influent guru a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru viol

Hotnews Hotnews,
 India: Un influent guru a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru viol

Influentul guru indian Gurmeet Ram Rahim Singh a fost condamnat luni la zece ani de inchisoare pentru viol, la cateva zile dupa ce violentele declansate de partizanii sai s-au sodat cu 38 de morti, scrie AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE India: Un influent guru a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru viol

Influentul guru indian Gurmeet Ram Rahim Singh a fost condamnat luni la zece ani de inchisoare pentru viol, la cateva zile dupa ce violentele declansate de partizanii sai s-au sodat cu 38 de morti, scrie AFP.

Faze Tari: A spus ca a fost violata de 15 barbati si a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Ce au descoperit de fapt anchetatorii; Femeia generata pe computer care a devenit o celebritate pe Instagram; Vergeturile si celulita ii aduc sume frumoase. M

NASA va incerca sa obtina oxigen din atmosfera lui Marte in demersul de a coloniza planeta. Orice plan de explorare a. O calugarita din Polonia face senzatie cu stilul indraznet de mers pe bicicleta. Maica Leopolda a fost filmata in.

Lee Jae-Yong, mostenitorul imperiului Samsung, condamnat la 5 ani de inchisoare intr-un proces de coruptie

Lee Jae-Yong, mostenitorul imperiului sud-coreean Samsung, a fost condamnat vineri la 5 ani de inchisoare intr-un proces de coruptie, anunta AFP. Lee Jae-Yong a fost gasit vinovat in scandalul rasunator de coruptie care a dus si la indepartarea de la putere a fostei presedinte a tarii, Park Geun-Hye.

Lovitura pentru Samsung: Vicepresedintele grupului a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Vicepresedintele grupului Samsung Electronics, Lee Jae-yong, a fost condamnat vineri de un tribunal din Seul la cinci ani de inchisoare pentru implicarea sa in scandalul de coruptie care a dus la demisia fo.

Mostenitorul imperiului Samsung a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Un tribunal din Seul l-a condamnat, vineri, pe vicepresedintele grupului Samsung Electronics, Lee Jae-yong, la cinci ani de inchisoare, pentru rolul sau in scandalul de coruptie care a condus la demisia fostei presedinte Park Geun-hye, informeaza agentia de presa Yonhap.

Un fost inginer de la Volkswagen a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Un fost inginer de la Volkswagen a fost condamnat de un tribunal american la trei ani si patru luni de inchisoare pentru rolul jucat in scandalul motoarelor diesel trucate de producatorul german pentru a ascunde emisiile reale de noxe, relateaza agentia EFE.

Un angajat al Politiei Locale Braila a fost condamnat la un an de inchisoare dupa ce a spulberat, beat fiind, un biciclist

Magistratii de la Judecatoria Braila i-au stabilit lui Daniel Drujescu o pedeapsa de un an de inchisoare, cu amanarea aplicarii pedepsei si un termen de supraveghere de doi ani. in urma cu trei ani, acesta l-a accidentat grav pe un biciclist in dreptul benzinariei Lukoil de pe Soseaua Buzaului. Soferul avea o alcoolemie de 1,65-1,75 g la mie.

Mostenitorul Samsung, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru coruptie

Mostenitorul gigantului sud-coreean Samsung Lee Jae-Yong a fost condamnat vineri la cinci ani de inchisoare, in urma unui proces de coruptie, relateaza AFP.

GURU indian cu milioane de adepti in toata lumea condamnat la ani grei de inchisoare: Verdictul a condus la revolte violente - 28 de oameni au MURIT si 250 au fost raniti (VIDEO)

S-a anuntat sentinta pentru renumitul guru indian Gurmeet Ram Rahim Singh. Barbatul de 50 de ani va petrece urmatorii 10 ani dupa gratii, fiind acuzat ca, in 2002, a violat doua femei chiar in.

Mostenitorul companiei Samsung, Lee Jae-Yong, condamnat la cinci ani de inchisoare

Mostenitorul companiei Samsung, Lee Jae-Yong, a fost condamnat, vineri, la cinci ani de inchisoare de catre o instanta sud-coreeana, fiind gasit vinovat de coruptie, deturnare de fonduri, ascunderea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )