Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un indian si-a taiat degetul dupa ce a votat din greseala pentru partidul nepotrivit

Adevărul Adevărul,
Un indian si-a taiat degetul dupa ce a votat din greseala pentru partidul nepotrivit

Un indian care a votat accidental pentru partidul gresit la alegerile din tara spune ca a fost atat de dezgustat de sine incat si-a taiat degetul aratator pentru a-si ispasi gestul necugetat, relateaza RT. continuă pe Adevărul

Un alegator din India si-a taiat degetul dupa ce a votat din greseala cu partidul de guvernamant

Un alegator din India si-a taiat degetul dupa ce si-a dat seama ca a votat din greseala cu partidul de guvernamant, relateaza BBC News.

Un indian si-a taiat degetul, dezgustat ca a votat din greseala cu partidul gresit

Un indian care a votat accidental pentru partidul gresit la alegerile din tara spune ca a fost atat de dezgustat de sine incat si-a taiat degetul aratator pentru a-si ispasi gestul necugetat, relateaza RT.

Un alegator si-a taiat degetul cu care a votat partidul de guvernamant (VIDEO)

Gest extrem al unui alegator indian. Suparat pe el insusi pentru ca a votat din greseala cu partidul de guvernamant, barbatul si-a taiat un deget. Pawan Kumars-a pedepsit pentru ca le-a dat votul.

Juventus, cadere de 17% la bursa dupa eliminarea din Liga Campionilor

Actiunile echipei italiene de fotbal Juventus Torino au pierdut peste 17 procente din valoare, miercuri dimineata la Bursa din Milano, dupa eliminarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, ca urmare a esecului suferit pe teren propriu in fata formatiei olandeze Ajax Amsterdam, informeaza AFP.

DUPA COMPROMISUL DIN MARTIE DE LA ECOFIN Taxa digitala ar putea reveni pe masa Consiliului European in urmatorii doi ani

Uniunea Europeana UE) va reveni cu o directiva privind taxarea serviciilor digitale daca Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) nu va finaliza in 2020 raportul privind reforma sistemului international de taxare in contextul digitalizarii, a anuntat, ieri, Oana Ciurea, sef-serviciu Directia Legislatie Impozite din cadrul Ministerului Finantelor Publice MFP), in cadrul unei conferinte despre taxare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )