Libnet.ro
UNICEF

21:15

Indian Wells: Alexandra Dulgheru, Irina Begu (la simplu) si Monica Niculescu (la dublu) vor juca in aceasta noapte

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Alexandra Dulgheru, Irina Begu (la simplu) si Monica Niculescu (la dublu) vor juca in aceasta noapte

Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu vor debuta in aceasta noapte la Indian Wells, turneu din categoria Premier Mandatory. Intra in material pentru a vedea programul disputelor. continuă pe Hotnews

Simona Halep stie impotriva cui va debuta la Indian Wells

Desemnata cap de serie numarul 5 la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat in 2015, Simona Halep isi va face debutul direct in turul al doilea.

Tragere la sorti complicata pentru Simona Halep la Indian Wells

In istoria de 27 de ani a turneului de la Indian Wells doar Martina Navratilova a reusit sa-si apere titlul cucerit in California.

Simona Halep la Indian Wells. Program dificil pentru constanteanca de 24 de ani

In cursul noptii a avut loc la Indian Wells tragerea la sorti a tabloului principal de la Indian Wells. Campioana de anul trecut, Simona Halep, nu poate spune ca a avut prea mare noroc.

PREZENTARE Indian Wells - Competitia minune din desertul californian - Locul cu 350 de zile cu soare pe an

In 2015, Simona Halep a reusit cel mai important rezultat din cariera tocmai la Indian Wells, turneu pe care jucatoarea noastra l-a castigat dupa o finala cu Jelena Jankovic. Acum, Simona nu traverseaza cea mai buna perioada, insa trebuie sa ramanem optimisti si sa speram ca numarul 5 mondial isi va regasi increderea pe hardul american. Marea absenta a competitiei californiene 9-20 martie) va fi reprezentata de Roger Federer, nerefacut dupa o interventie chirurgicala. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Indian Wells Masters 1000 ATP si Premier Mandatory WTA).

Ce adversare poate avea Simona Halep la Indian Wells

Simona Halep 5 WTA) cunoaste acum numele ambelor adversare cu care s-ar putea confrunta in turul secund al Indian Wells, faza in care este calificata direct, gratie statutului de favorita 5, scrie ProSport. Halep.

Indian Wells: Victor Hanescu, eliminat in ultimul tur al calificarilor

Victor Hanescu a parasit turneul de la Indian Wells in ultimul tur al calificarilor, jucatorul roman fiind invins de Radek Stepanek in trei seturi, scor 7-5, 0-6, 6-1.

Indian Wells: Victor Hanescu, eliminat in primul tur al calificarilor

Victor Hanescu a parasit turneul de la Indian Wells in primul tur al calificarilor, jucatorul roman fiind invins de Radek Stepanek in trei seturi, scor 7-5, 0-6, 6-1.

Primele trei jucatoare din Romania intra azi pe teren la Indian Wells. Programul meciurilor si cand joaca Simona Halep

Meciurile de pe tabloul principal de la Indian Wells incep azi cu partidele din primul tur, unde vor juca si trei tenismene din Romania.

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Nu resimt nicio presiune

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, are de aparat, in luna martie, 1390 de puncte. Cu toate acestea, ea a declarat ca nu resimte presiunea, inaintea turneului de la Indian Wells, dar ca rezultatele negative ar putea sa o scoata din topul primelor 10 jucatoare WTA.

VIDEO Simona Halep si-a exersat serviciul cu Andre Agassi. E in fata unei performante istorice la Indian Wells

Simona Halep a ajuns la Indian Wells, orasul american in care anul trecut a castigat cel mai pretios turneu din cariera sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )