Libnet.ro
UNICEF

09:15

Industrii Restrictiile

Libnet Ro
Romanii s-au intors in cinematografe, numarul spectatorilor si incasarile operatorilor mai aproape de nivelurile din 2019

Romanii s-au intors in cinematografe, numarul spectatorilor si incasarile operatorilor mai aproape de nivelurile din 2019

Piata cinematografelor din Romania, printre cele mai afectate industrii de restrictiile din pandemie, se apropie de nivelurile de dinainte de 2019, astfel ca in 2022 numarul spectatorilor a ajuns la 11,2 milioane, in crestere cu 40% fata de 2021, dar cu 15% sub nivelul din 2019, asa cum reiese din datele Centrului National al Cinematografiei, .

Cushman and Wakefield Echinox anunta ca romanii s-au intors in cinematografe; Numarul spectatorilor mai aproape de nivelurile din 2019

Piata cinematografelor din Romania, printre cele mai afectate industrii de restrictiile din pandemie, se apropie de nivelurile de dinainte de 2019, astfel ca in 2022 numarul spectatorilor a ajuns la 11,2 milioane, in crestere cu 40% fata de 2021, dar cu 15% sub nivelul din 2019, asa cum reiese din datele Centrului National al Cinematografiei, analizate de firma de consultanta imobiliara Cushman and Wakefiled Echinox.

Romanii s-au intors in cinematografe: Filmele lui BRomania au facut romanii sa cheltuie zeci de milioane

Piata cinematografelor din Romania, printre cele mai afectate industrii de restrictiile din pandemie, se apropie de nivelurile anterioare anului 2019, astfel ca in 2022 numarul spectatorilor a ajuns la 11,2 milioane, in crestere cu 40% fata de 2021,.

Bucurestenii iubesc filmele mai putin decat brasovenii. Harta oraselor cu cei mai multi spectatori

Piata cinematografelor din Romania, printre cele mai afectate industrii de restrictiile din pandemie, se apropie de nivelurile de dinainte de 2019, potrivit unei analize.

Cinematografele au raportat anul trecut incasari de circa 50 milioane de euro, in crestere de 2,5 ori fata de 2021

Piata cinematografelor din Romania, printre cele mai afectate industrii de restrictiile din pandemie, se apropie de nivelurile de dinainte de 2019, astfel ca in 2022 numarul spectatorilor a ajuns la 11,2 milioane, in crestere cu 40% fata de 2021, dar cu 15% sub nivelul din 2019, potrivit datelor Centrului National al Cinematografiei, analizate de firma de consultanta imobiliara Cushman and Wakefiled Echinox. Din punct de vedere al incasarilor totale, operatorii de cinematografe au raportat o crestere de 2,5 ori fata de 2021, respectiv 246,2 milioane de lei circa 50 milioane de euro).

Economia Chinei a avut cea mai buna luna din februarie incoace Perspectivele nu sunt insa grozave

Marile industrii de productie si servicii din China tocmai au inregistrat prima luna de crestere din februarie, potrivit sondajelor publicate joi, in conditiile in care restrictiile Covid au fost relaxate in multe orase, scrie CNN.

Tot mai multe industrii impinse catre digitalizare

Odata cu restrictiile aferente perioadei de lockdown, autoritatile si companiile s-au vazut puse in situatia de a gasi diverse modalitati de a-si digitaliza rapid operatiunile si de a gestiona cat mai eficient criza brusca, in vreme ce populatia a trebuit la randul ei sa imbratiseze fortat toate schimbarile. Un studiu efectuat de catre specialistii Tech .

CONCLUZIILE STUDIULUI TASTE TOMORROW 2021: Ce fel de produse de panificatie prefera consumatorii

Restrictiile COVID-19 au facut ca experienta de a face cumparaturi sa treaca de la magazinul fizic la cel online. Acesta a devenit important chiar si pentru industrii mai traditionale, cum este cea a panificatiei, insa consumatorii nu sunt dispusi sa renunte la magazinele fizice atunci cand isi aleg astfel de produse. isi doresc mai multe informatii disponibile in mediul online, cum s-a realizat acel produs, din ce ingrediente, cu ce beneficii nutritionale vine sau care sunt combinatiile de gusturi din acel produs, insa achizitia sa fie mai degraba realizata in magazinul fizic. Vorbim de o combinare a magazinelor fizice cu avantajele online-ului pentru a oferi experiente de cumparare la un alt nivel, si anume o experienta figitala. De asemenea, consumatorii de azi sunt mult mai constienti de ceea ce consuma si de impactul pe care alimentele le pot avea asupra starii de sanatate. Fac alegeri asumate si mai bine constientizate si vedem un apetit tot mai mare pentru produse nutritionale, care sa contribuie la sanatatea lor si care sa le confere o stare de bine. Acestea sunt cateva dintre concluziile uneia dintre cele mai ample cercetari de piata, Taste Tomorrow, efectuata la nivel global, in 44 de tari, inclusiv in Romania, comandata si prezentata, in cadrul unui eveniment organizat de Puratos Romania, parte a grupului belgian Puratos, unul dintre cei mai importanti producatori globali de materii prime inovative pentru industria de panificatie, patiserie si ciocolaterie, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Romanii scapa de taxe pe salariu minim. Anuntul ministrului Nasui despre data exacta de cand se va aplica scutirea si pentru cine

Fie ca vrem, sau nu vrem, industria HoReCa este cea care a pierdut cel mai mult in 2020. Pandemia si restrictiile au inchis multe dintre afacerile din domeniu. in acelasi timp cei mai multi someri tehnici au fost dintre randurile angajatilor HoReCa. Guvernul Citu se gandeste foarte serios la modalitati de revigorare a acestei industrii.

Industria Balneo si SPA risca sa intre in colaps pana la sfarsitul anului

Romania pierde aproximativ 1 milion de euro pe zi generat de zona balneo si SPA *Industria balneo si SPA transmite ca este pregatita sa deschida cu masuri de siguranta si cu rigorile necesare Asociatiile patronale din turismul balnear si SPA trag un semnal de alarma cu privire la riscul de colaps al intregii industrii pana la finalul anului. Potrivit Organizatiei Patronatelor Turismului Balnear din Romania OPTBR), desprespa. ro si Aliantei pentru Turism, peste 60% din companiile cu profil balneo si spa vor intra in faliment pana la finalul anului 2020, daca restrictiile aferente industriei nu vor fi ridicate.

Intra in vigoare sanctiunile UE la adresa Rusiei

Sanctiunile economice ale Uniunii Europene UE) vizand Rusia, acuzata de destabilizarea situatiei din Ucraina, intra in vigoare de vineri, 1 august dupa ce joi seara au fost publicate in Monitorul Oficial european. Restrictiile vizeaza domeniul sectorului bancar, energeticii si exportului de arme. Cercurile de afaceri din Rusia considera ca sanctiunile vor deveni un stimulent pentru dezvoltarea propriei industrii si a tehnologiilor.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )