Libnet.ro
UNICEF

01:05

Infidelitatea are motivele ei! Afla care sunt acelea

Antena3 Antena3,
Infidelitatea are motivele ei! Afla care sunt acelea

Setul de valori dupa care se ghideaza omul modern difera foarte mult de cel de acum un secol, sa zicem! Scopul femeilor nu mai este doar sa fie sotii si mame, ci si sa aiba o cariera de succes. Este adevarat . continuă pe Antena3

Care sunt beneficiile consumului de ceapa

Ceapa face parte din familia allium, care include si arpagicul, prazul si usturoiul. Legumele din familia allium au fost cultivate de-a lungul secolelor nu doar pentru aromele lor puternice ci si pentru proprietatile medicinale. Beneficiile pentru sanatate ale consumului de ceapa pot include reducerea riscului de aparitie a anumitor tipuri de cancer, imbunatatirea starii de spirit si mentinerea sanatatii pielii si a parului. Ce valori nutritionale are ceapa, care sunt beneficiile si riscurile acesteia pentru sanatate si cum o putem include mai usor in dieta zilnica?.

Care sunt principalele taxe si tarife pe care le elimina Guvernul

Ministerul Finantelor Publice a lansat in dezbatere publica doua proiecte de acte normative a caror aplicare, coroborata cu alte acte din legislatia secundara, vor conduce la eliminarea si comasarea a 92 de taxe parafiscale si tarife. Care sunt.

OMS: Alcoolul ucide o persoana la fiecare 10 secunde. Care sunt tarile cu cel mai mare consum de alcool

Alcoolul ucide in fiecare an 3,3 milioane de persoane in intreaga lume, mai mult decat SIDA, tuberculoza si actele de violenta la un loc, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), care se teme de o agravare a situatiei. Potrivit unui raport publicat luni de OMS, consumul de alcool are efecte negative asupra a peste 200 de afectiuni, transmite AFP.

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne.

Care sunt contextele in care se declanseaza mancatul pe fond emotional si cum le putem evita

Mancatul pe fond emotional este practica prin care consumati cantitati mari de alimente de obicei fast food) ca raspuns la anumite sentimente, fara sa aveti senzatia de foame. Expertii estimeaza ca 75% din consumul de alimente in exces este cauzat de emotii. Majoritatea persoanelor stiu ca mancarea poate aduce confort, cel putin pe termen scurt. Ca urmare, de multe ori se intorc la mancare pentru a-si rezolva problemele emotionale. Mancatul devine un obicei care previne asimilarea unor aptitudini care sa rezolve, in mod eficient, problemele emotionale.

Studiu Google: Ce fac romanii pe internet si care sunt diferentele dintre obiceiurile femeilor si cele ale barbatilor

Romanii sunt dependenti de smartphone-uri, majoritatea isi incep ziua on-line, scriu bloguri si au o atitudine foarte deschisa fata de noile tehnologii, arata un studiu comandat de Google in care tara noastra este comparata cu patru state din Europa Centrala. Intra in articol pentru a citi despre diferentele dintre modul in care barbati si femeile folosesc internetului, dar si despre cati romani isi cauta numele pe Google si cati il cauta pe cel al partenerului/partenerei de viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )