Libnet.ro
UNICEF

00:07

Inflatia a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani. Romanii, arsi la buzunar si in luna mai

B1 B1,
Inflatia a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani. Romanii, arsi la buzunar si in luna mai

Inflatia a crescut si in luna mai, rata anuala ajungand la 5,41%, arata datele INS. Este cel mai inalt nivel din februarie 2013 pana in prezent. in cazul produselor nealimentare, preturile au crescut cu. continuă pe B1

Indicele Robor a crescut la 2,90%. E cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Indicele global al preturilor produselor alimentare a crescut in luna mai 2018, comparativ cu luna precedenta, impulsionat de majorarea semnificativa a preturilor lactatelor, a anuntat, saptamana trecuta, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), informeaza Reuters, conform Agerpres.

ZIUA ADEVARULUI: O delegatie a Comisiei de la Venetia vine luni la Bucuresti pentru discutii pe tema legilor Justitiei. intalniri la cel mai iNALT nivel

O delegatie a Comisiei de la Venetia vine luni la Bucuresti intr-o vizita de doua zile avand ca tema modificarile la legile Justitiei. Programul delegatiei include intalniri cu presedintele Klaus Iohannis,.

Rata anuala a inflatiei a urcat in mai la 5,41%, cel mai mare nivel din februarie 2013. Cele mai mari scumpiri: la cartofi, fructe, legume si gaze naturale

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna mai la 5,41%, cel mai inalt nivel din februarie 2013, anunta Institutul National de Statistica INS). Cele mai mari scumpiri au fost la cartofi, fructe, legume si gaze natural.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

Tara care a anuntat ca are, din nou, cel mai puternic supercomputer

Competitia pentru cel mai performant computer din lume este una foarte importanta pentru marile puteri din tech. Dupa o lunga perioada in care chinezii s-au aflat pe prima pozitie, a sosit timpul ca americanii sa detina din loc primul loc in clasament. Departamentul de Energie din cadrul Guvernului Statelor Unite a dezvaluit in urma cu [].

Cel mai inovator hotel din Canada, inaugurat in centrul orasului Montreal

Montrealul le ofera vizitatorilor, incepand din data de 15 martie 2018, o experienta incomparabila, prin deschiderea oficiala a hotelului Monville, independent si 100% conectat, unitatea de cazare aflandu-se in inima cartierului International din Montreal.

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Cand are loc examenul

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta director medical. Concursul va avea loc pe 27 iunie, la ora 10. 00 pentru ocuparea postului vacant contractual, pe perioada determinata. Pot participa absolventii de invatamant universitar de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniu medicina, specializarea medicina.

Preturile locuintelor din Marea Britanie, la nivelul minim al ultimilor cinci ani si jumatate

Indicele Royal Institution of Chartered Surveyors RICS), care masoara evolutia preturilor locuintelor din Marea Britanie, a scazut, in aprilie, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani si jumatate, conform bloomberg. com. Indicele RICS al preturilor locuintelor britanice a atins minus 8 puncte in aprilie, acesta fiind cel mai redus nivel din noiembrie 2012 pana in prezent. Indicele a ajuns in teritoriu negativ dupa luni in care preturile au stagnat. Specialistii RICS nu asteapta o redresare a situatiei pe termen scurt.

Hans Klemm va fi schimbat. MAE ar fi confirmat plecarea ambasadorului din Romania

Ambasadorul SUA, Hans Klemm va fi schimbat. in umbra stirilor legate de mitingul PSD si-a facut loc o informatie-bomba despre o mutare diplomatica la cel mai inalt nivel si care are girul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )